Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magyar nőknél mért olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar nőknél mért olyan népszerűek a külföldi (olasz, arab, afrikai, stb) férfiak?

Figyelt kérdés
Sok nőt ismerek a környezetemben is aki olasz vagy arab férfihoz ment férjhez. Amúgy nincs ezzel semmi bajom magánügyük, csak érdekelne, hogy mi olyan vonzó bennük annyira a magyar nők számára?

2017. nov. 2. 13:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
86%
#6 az a szomorú, hogy itthon a gazdag pasik között is sok a sóher. Ez nem pénz, hanem felfogás kérdése. Meg itthon már annyira nagy mumus lett ez a golddigger téma, hogy némely pasi már azt a nőt is aranyásónak nevezi, akire egy fillért is szánni “kéne”. Márpedig ha valaki elhív randizni, az legyen már annyira illemtudó és férfias, hogy nem húzza a száját, ha neki kell fizetni. Ez nyugaton mindenhol így szokás, nemis engednek sehol fizetni.
2017. nov. 2. 14:20
 12/35 anonim ***** válasza:

#9-es én a 10%-ba.

De tettem azért.

2017. nov. 2. 14:21
 13/35 anonim ***** válasza:

#10 egyik sem, csak kíváncsiság.

#12 köszi, ki is elégült :D

2017. nov. 2. 14:42
 14/35 anonim ***** válasza:
68%
A másság általában vonzó és kuriózum az embereknek.
2017. nov. 2. 14:44
 15/35 anonim ***** válasza:

7: Kösz, de csak elvétve kapok olyan ajánlatot külföldről, ami anyagilag megérné. Tudod nem mindenki csak akkor szól hozzá egy témához, ha személyesen is negatívan van érintve.

6: Ez tipikus szalmabáb érvelés, semmit nem írtam abból, amivel hadakozol. Ötösre reagáltam, aki konkrétan leírta a sóher szót.

2017. nov. 2. 14:45
 16/35 anonim ***** válasza:
91%

- egzotikum (sok ember van, akinek az tetszik, ami nem elérhető a környezetében, férfiak között is)

- a magyar férfiak egy része tényleg katasztrófa kapcsolati alapanyag szempontból... jó, az más kérdés, hogy a törökök, arabok egy része is csak az udvarlás időszakában kedves és odaadó, de ugye az első benyomások számítanak igazán. Itthon már tényleg az dívik, hogyha egy nőre egy kávét is kell költeni, akkor aranyásó meg "egyenjogúság van, nem? bmeg", közben ugyanez a pasas meg húzza a száját, ha a szaros gatyáját bele kell tennie a szennyesbe otthon meg a gyerekkel többet foglalkozni egy esti buksisiminél.

- öltözködés és igényesség... nyilván igénytelenek minden nációból vannak, de Mo.-n még a nagyobb résznek az a mottója, hogy "ha bármi divatos vagy alakot követ vagy test/arcápolással kapcsolatos, az b...is", és hordja a 2 számmal nagyobb pólót a bő farmerrel, koszos edzőcipővel, és van egy db tusfürdője, amit samponnak is használ, aztán annyi... aki már parfümöt használ, az b...i, aki elmegy bőrgyógyászhoz a pattanásaival, az már b...i, aki slim fit inget hord a bő helyett, az már b...i. Ez főleg az idősebb korosztálynál látványosabb sajnos. Ha egy jól felöltözött (nem divatb...isra gondolok, és nem márkás ruhára) idősebb férfit látok, az az első gondolatom, hogy "na ez tuti nem magyar", és az a legszomorúbb, hogy az esetek többségében be is igazolódik.

2017. nov. 2. 15:31
 17/35 anonim ***** válasza:
19%
8: Drágaságom, mi már azzal is megelégednénk, ha valóban UGYANÚGY végeznétek a házimunkát. Vagy egyáltalán végeznétek valamit is. Mert hogy manapság a huszonévesek között a pasik sokkal háziasabbak már a csajoknál, én ezt tapasztalom, és jártam már elég sok lánylakásban az elmúlt évek során. És ha valaki meg meri jegyezni, akkor megy reflexből a cinikus puffogás, a hiszti a teljesíthetetlen elvárásokról, meg a nem élünk a középkorban duma. Manapság egy középosztálybeli huszonéves csaj (hacsak nem hobbija a gasztronómia) a mirelit pizzán kívül nem sok mindent képes elkészíteni, a szobája/lakása konstans úgy néz ki mint egy disznóól, és minderre az igénytelenségére még fenemód büszke is általában. Ez a valóság.
2017. nov. 2. 16:41
 18/35 anonim ***** válasza:

Mondjuk az északi pasik pont hogy elvárják hogy felesbe fizessetek a randikon.

Ott annyira feminizmus van már, hogy sok nő sértve érzi magát ha a pasi 1 kávét is kifizet helyette. Svédben éltem, a skandináv nőkre ez mind igaz.

2017. nov. 2. 16:43
 19/35 anonim ***** válasza:
90%

Valaki írta, kíváncsi mennyire lennének gálánsak a skandináv urak itthoni fizuval.

Párom dán, átlag-jó multis fizetése van.

Én egy alsó-középosztálybeli családból származom, 18 évesen már dolgoztam az egyetem mellett és önellátónak kellett lennem, szóval volt egzisztenciám és meg tudtam fogni a pénzt.

De a párom mentalitása nagyon pozitív hatást gyakorolt arra, hogyan bánok, bánunk a pénzzel.

Skandináv országokban ugyanis nem dívik az mint itthon, hogy jaj, Józsinak láttad mekkora TVje van??? Akkó nekem is mán gecc!! x 1000 (mert ugye autó, gyereknek 200ezres babakocsi, körmös, fodrász, stb)

Ott megveszed ami kell, nem irigykednek egymásra az emberek, mert totál más az életszínvonal, de emiatt a gondolkodás is.

Na de a lényeg, itthon nagyon, nagyon tudatosan költünk, és igen, elmegyünk nyaralni, nem eszeveszett drágán, hanem jól, és ugyanannyit félre tud itt tenni mint kinn Dániában (ahol az általános drágaság kegyetlen sokat elvesz a magas bérekből azért).

És abszolút tud gáláns lenni, bár egy Nordic emberrel mindig is egyenlőbb lesz a kapcsolat mint mondjuk egy olasszal. :)

2017. nov. 2. 16:59
 20/35 anonim ***** válasza:
54%
18.: és ez teljesen rendben is van! Sosem hivatom meg magam. De legalább a skandináv férfiaknak nem büdös cserébe a házimunka. Ezerszer azt a valódi egyenlőséget választajám, mint a magyar látszategyenlőséget.
2017. nov. 2. 17:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!