Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jelezzem ismerkedéskor, hogy tele vagyok pénzzel?
Bocs a kérdésért, de miért is gondolod, h. erre szükség van? Egyéjszakást keresel?
A közelmúltban "szinglivé" vált felnőtt nőként saját egzisztenciával nem ez az első (és nem is a második), ami érdekel egy férfiban.
Sokkal inkább az udvariasság, kedvesség, ápoltság, fellépés, értelem/ intelligencia (az EQ v. annak hiánya már pár monda ill. gesztus után kijön) sokkal lényegesebb - szerintem. (A sárm, stílus, karizma, humor már csak bónusz.)
De nyilván a nők között is van olyan, aki Hozzád hasonlóan gondolkodik, és a külsőségekkel, külsejével jelzi, mi nála a lényeg. Pl. ajakplasztika = képes és hajlandó megdolgozni a pénzéért...
Nekem is van valamennyi, de eszem ágában sincs mutogatni.
Nem zsét várok egy kapcsolattól. Uakkor. semmiképpen sem szeretnék egy ffi.-t eltartani, ill. h. azért ismerkedjen v. legyen velem vki., mert van pénzem.
De nem vagyunk egyformák...
Vagy azért kérdezed, mert pénzesnek szeretnél tűnni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!