Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan jelezzem ismerkedéskor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jelezzem ismerkedéskor, hogy tele vagyok pénzzel?

Figyelt kérdés

2017. nov. 1. 23:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Aki igazán gazdag és tud is bánni a pénzzel, általában van olyan okos is hogyan kell ezt szépen titkolni. Akinek nincs pénze vagy van, de mégcsak most ízlelgeti milyen érzés,az szereti mutogatni a semmit.
2017. nov. 2. 06:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Ismerkedésnél, főleg online én inkább nem hozok fel ilyen témát, mert nagyon lenézendő dolog 8 általános felett.. Személyes találkozásnál, már látni fogja, ha csak rád néz, hogy nem átlagszinten élsz kiváltképp ha hasonló körökben mozogtok. Persze nem tudom mi a célod ezzel, ha csak szimpla ribiket akarsz felszedni akkor ajánlom, hogy egy jobb kocsival állj meg bármilyen szórakozóhelynél, kiszállni sem kell, hogy meghívd őket mégis menni fognak.
2017. nov. 2. 08:41
 13/22 anonim ***** válasza:
82%
Vidd el luxusautóval egy elit helyre...és adj qrva sok borravalót...
2017. nov. 2. 08:57
 14/22 anonim ***** válasza:
84%
szerintem ne erőltesd. Ismerkedtem már olyannal aki a vagyonát villogtatta és elküldtem egy melegebb éghajlatra, mivel elég rosszul esett, hogy általánosít. engem nem érdekel a pénz,nem azért szeretek ha szeretek.
2017. nov. 2. 09:15
 15/22 anonim ***** válasza:
79%

Kérlek szépen, hogy sehogy. A 11-es válaszoló tökéletesen megfogalmazta. Csak az villog a pénzével, akinek nincs.

Egyetlen mód van erre, amikor nem zavar. Elektromos autó, napkollektoros önfenntartó ház, nonprofit szervezetek, kulturális események támogatása nagyobb összegekkel. Minden más esetben kiröhögöm és elküldöm a francba az állítólagos pénzével együtt.

2017. nov. 2. 10:18
 16/22 anonim ***** válasza:
67%

Bugatti pulóver, loyds cipő,... ruházat.

A parkolóban legalább 10 miliós autó, amit újonan vettél.

Új építésű lakás jó helyen igényes bútorokkal.

Olyan helyre viszed vacsdorázni, ahol a számla 20.000 feletti.

2017. nov. 2. 11:29
 17/22 anonim ***** válasza:
77%

Mondjuk átutalással...

😂

2017. nov. 2. 11:53
 18/22 anonim ***** válasza:
54%

Letöltesz egy app fake call. Nagyjából beállítod az időpontot három hívásra. Az első kettő közötti intervallum 16 perc legyen. Kettő harmadik között harminc perc.

Az első hívásnál oroszul beszélj. De határozottan! "Egyetértek, úgy lesz, néhány kérdés" Szólítsd nevén (orosz férfinév)

A második hívásnál olaszul beszélj. Itt legyél dühös, szídd le, és oktasd ki"

A harmadik hívásnál szerbül beszélj. Itt legyél visszafogottabb.

(Csak eszembe jutott. Biztos hülyeség)

2017. nov. 2. 14:55
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Húszezresbe töröld az orrod.
2017. nov. 2. 16:42
 20/22 anonim ***** válasza:
Neten említsd meg, hogy épp lakást akarsz venni a budai várban, élőben felejtsd el elvenni a bizonylatot az atmből, és kérd meg rá a csajt, miközben elrakod a pénzt. Tutti rápillant.
2017. nov. 2. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!