Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire ostobák/bunkók a magukat intelligensnek tartó emberek?
Nem először futok bele itt és társkeresőn is abba, hogy az illető marhára nagyra van magával és azzal, hogy ő milyen belső értékeket képvisel, de emberileg többnyire álszent, minden kedves gesztus, amit tesz, nem intrinzik, hanem csak azért csinálja, hogy bevágódjon, utána meg ha nem kap érte elismerést, kifordul magából, a gyakorlati tudása nulla, beszélgetni vele nem lehet semmiről, nincs kiforrt véleménye és ízlése, lenéz mindenkit, aki másképp gondolkodik, mint ő (és most nem magamról beszélek, csak általában a társalgásaink abóbl állnak, hogy a társadalmat szidja és a többieket, vagy magát adja elő)...
Tetszene külsőre is, szimpatikusnak is tartanám (most azokról beszélek, akikről láttam képet korábban az adatlapján), de ezzel a mellverdeséssel, ami számomra valahogy teljesen alaptalannak érződik, teljesen elszúrják. Szerintem egy ember sem tart ott az életében, vagy ért el annyit, hogy megmondja a tutit, ha senki sem kérte, és másokat méricskéljen. Ennek ellenére hemzsegnek a társkeresők világi bölcsekkel, meg magukra indokolatlanul büszke emberekkel, akiknél én érezhetném magam megtisztelve, hogy egyáltalán hozzám szólnak...
"nincs kiforrt véleménye és ízlése, lenéz mindenkit, aki másképp gondolkodik"
Ha nincs véleménye akkor nincs referencia sem amihez képest másképp lehetne gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!