Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem vonzódik hozzád vagy barátzónába tesz, akkor felesleges udvarolni próbálkozni, mert úgyse fog ez idővel sem változni?
Barátságból többször tetszett már meg férfi, mert volt lehetőségem megismerni a valódi személyiségét és nem egy randin előadott valaki alapján kellett döntenem. Randin bárki előadhatja a legjobb oldalát, de barátságnál tényleg megtapasztalod hogy bánik a környezetével, a többi emberrel, mit gondol bizonyos dolgokról.
A barátzónában viszont nem hiszek. Ha te kedvességért elvárod hogy egy nő lefeküdjön veled, az nem barátság, hanem érdekkapcsolat. Ha egy nőt nem szeretnél barátnak, csak meghúzni, akkor békén kell hagyni, kész.
22N
Nem, csak a hozzàd hasonló sirànkozó, nőkhöz egyàltalàn nem értő
pasik soha(!) nem veszik észre a màsik oldalt. Azaz, amikor csúnyàcska pasik vannak szép nőkkel. Mert érdekes módon én meg pont azon szoktam csodàlkozni, hogy mennyi ilyen van! Érdekes, hogy ez pont elkerüli a figyelmedet. De persze ezerszer könnyebb mindig mindenért a nőket hibàztatni...igazàn férfias hozzààllàs. :D Óvodàban még elfogadja az ember, de azért egy felnőtt férfinàl...hàt... :D Tudom, hogy a te fajtàddal semmi értelme vitatkozni, mert ahhoz ész is kellene, ami az ilyen "minden nő pénzéhes r**anc"-szöveget nyomató robotoknak nincs. Miért van az, hogy a férfiismerőseim közül azok talàlnak mindig rendes lànyokat, akik nem így gondolkodnak a nőkről, mint te? Semelyik nő nem akar akàr egy percet is eltölteni olyannal, akiről süt ez a fajta hozzààllàs. Mindegy, ha neked ez jó, nyavalyogj tovàbb, csak légyszi, magadban tedd, ne itt... :D
Nekem vagy bejön valaki elsőre,vagy nem.Ha nem,nem is lesz nálam esélye soha,mint férfinak,és szerintem ezzel a többség így van.A barátságból szerelem megint más tészta,ott van azért egy alap vonzalom is többnyire a két fél között.
A kis vitához pedig annyit fűznék hozzá,hogy teljesen mindegy,kinek mennyi lóvéja van,meg hogy néz ki,ha nincs kémia.Ezt nem lehet kierőszakolni,semmivel.Nekem is tetszik átlagos férfi,és fordítva.
Erősen kétlem, hogy így lenne, mert nagyon kevés az olyan nő, akit én rondának tartanék. A nők többsége szép.
Azt is kétlem, hogy azért hajtana el minden nő pár mondat után, és azért néznek rám ismeretlenül is undorodva, mert már első látásra pontosan tudják, mit gondolok a nőkről. Ti nők azt hiszitek, egy pillantásból meg tudjátok mondani mindenkiről azt is, hogy mit ebédelt két hete, de elárulom, hogy ez nincs így.
Nem fog változni:)
Én már 3 éve barátzónába raktam egy srácot, de nem képes felfogni/elfogadni és ez baj.
Azóta is próbálkozik, pedig tudja barátzónában van.
Véglegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!