Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő nem vonzódik hozzád vagy barátzónába tesz, akkor felesleges udvarolni próbálkozni, mert úgyse fog ez idővel sem változni?
Figyelt kérdés
2017. okt. 31. 23:15
11/28 anonim 

válasza:

A környezetemben egy olyan esetet sem láttam, amikor egy nő beleszeretett volna egy barátba. Az összes kapcsolat a környezetemben úgy nézett ki, hogy vagy az első perctől bejött a nőnek a férfi vagy soha.
12/28 anonim 

válasza:

hat, nekem szemely szerint ha nem alakul ki a vonzalom elsore, akkor kesobb se fog. es ez nem az en dontesem, ha nem vonzodok valakihez, minek eroltetni, meg huzni a dolgot? csak megbantanam a vegen. a pasik se olyanok, hogyha nem jossz be nekik, sok teperes utan osszejonnek veled, max meghuznak egyszer, mondvan, hogy te nyomultal rajuk.
13/28 anonim 

válasza:

Így van. A nőknek csak a külső meg a pénz számít, ezért az első pillanatban eldől, hogy tetszel-e nekik vagy sem. Ha ezek terén nincs jelentős változás, akkor a nőnek se fogsz jobban bejönni, mint legelőször.
14/28 anonim 

válasza:

jajj, de szánalmas vagy, utolsó :D mert neked aztán biztos tetszenek a kevésbé szép nők. a pasik ugyanúgy a fullos csajokra mennek rá hamarabb. egyébként nem, nem csak a külső számít nekem, a pénz meg még annyira se. hallottad már azt a szót, hogy kisugárzás? tudod, az a plusz, ami belülről fakad.
15/28 anonim 

válasza:

Ne magadból indulj ki, mert bármilyen hihetetlen, nekünk férfiaknak a belső fontosabb. És igen, hallottam már azt a szót, hogy kisugárzás. Ez egy nagy kamu, amivel ti nők próbáljátok palástolni, hogy csak a külső számít nektek. Érdekes módon mindig a jóképű és magas férfiaknak van jó "kisugárzásuk".
16/28 anonim 

válasza:

valóban, a férfiaknak a belső fontosabb? :D na ennél nagyobb kamut se hallottam még, de ez vicces volt, köszönöm, jót nevettem. egyébként meg képzeld, jöttek már be nekem olyanok is, akik külsőre a 10/5öt se érik el talán, ha az ilyen bugyuta pontozásokat vesszük alapul, mert igen, megfogott a kisugárzásuk, és nem, nem azt palástolom ezzel a szóval, hogy nekem csak a külső számít...... és azért írom, hogy csak, mert igen, valamennyire számít, ahogy MINDENKINEK. ettől nem lesz valaki sekélyes r banc, ilyen alapon minden pasi egy s ggfej, mert nektek is ugyanúgy, vagy legalább annyira számít a külső, mint nekünk. pont.
17/28 anonim 

válasza:

Nézz szét az utcán vagy bárhol! Rengeteg olyan párt látsz, ahol a férfi jóképű, a nő pedig átlagos vagy csúnyácska, de ronda férfit nem látsz szép nővel, sőt még ronda nővel sem. A 10/5 azért van, ha egyáltalán igaz, mert ti nők majdnem minden férfit még ennél is rosszabbra pontoznátok külsőre. Kisugárzás nem létezik, nem a kisugárzásuk fogott meg, hanem a külsejük.
18/28 anonim 

válasza:

hát te valami retekül önbizalomhiányos netharcos lehetsz, ha valóban ilyen keservesen látod a dolgokat :D
19/28 anonim 

válasza:

Nemcsak én látom ilyennek a dolgokat, ti nők bizony ilyenek vagytok, csak nem veszitek észre magatokat.
20/28 anonim 

válasza:

ti férfiak meg bizony olyanok vagytok, ahogy leírtam, csak nem veszitek észre magatokat. ennyi, a nőket sose fogod meggyőzni, hogy a férfiak rendesek, és a férfiakat se, hogy a nők azok, szóval ez egy parttalan vita.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!