Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszintén láttatok valaha vagy ismertek olyan csóró kövér csúnya férfit akinek kimondottan szép csinos barátnője van mert én még nem?
Miért kéne ilyet látni?
Miért kéne ilyen felállásnak létezni?
Egy kimondottan szép, csinos nőnek MIÉRT kéne beérnie egy csúnya, kövér pasassal, akinek még pénze sincs, mikor kaphat ettől sokkal jobbat is? Fel kéne már ébredni az ilyen pasiknak, kivenni a kezüket a biliből, és a saját kategóriájukban keresgélni, mert egyre szánalmasabbak az ilyen kérdések.
Én igen, és bár nem az én dolgom, bevallom a mai napig nem értem, hogyan lehetséges ez.
A srác szegény, nem éppen értelmiségi családból érkezik, soron dolgozik egy gyárban 3 műszakban. Ránézésre 190 centi és 40 kg. Nagyon szembeötlően vékony. Össze esett a test tartása, csúnya az arcbőre, csúnyák a fogai, kobold fülei vannak és nagy banya orra. A barátai ugyan ilyenek csak pepitában. Nem akarom bántani, de tényleg egy szép pont sincs a srácon. Viszont még anno össze jött a barátnőjével, aki tipikus "miből lesz a cserebogár". Rendkívül kiszépült, csak úgy ragyog, kedves, bomba alak, homok óra,popsi, cickó, hosszú combok. Viszont a belterjes baráti társaságből soha sem szakadt ki, ezért szerintem nincs is tisztában teljesen, hogy milyen srácok vannak amúgy. Nem tudom, ez nagyon csúnya dolog, de nagyon bizar rájuk nézni. A srác megfogta az isten lábát. Szóval én állítom, hogy vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!