Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most őszintén láttatok valaha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén láttatok valaha vagy ismertek olyan csóró kövér csúnya férfit akinek kimondottan szép csinos barátnője van mert én még nem?

Figyelt kérdés
Nagyon sok kérdés születik azzal kapcsolatban hogy egy ilyen férfi van egy csinos nővel. Hát nem tudom de én még ilyet sose láttam vagy én vagyok a vak vagy kamu szagú a kérdés vagy tényleg mégis léteznek ilyen párok most már kezdek elbizonytalanodni hogy mégsem a külsőmmel van a baj hanem a személyiségemmel.
2017. okt. 31. 10:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Csúnya gizdát láttam gyönyörű nővel, nem is értettem a nő hova tette az eszét! :D
2017. okt. 31. 12:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Miért kéne ilyet látni?

Miért kéne ilyen felállásnak létezni?

Egy kimondottan szép, csinos nőnek MIÉRT kéne beérnie egy csúnya, kövér pasassal, akinek még pénze sincs, mikor kaphat ettől sokkal jobbat is? Fel kéne már ébredni az ilyen pasiknak, kivenni a kezüket a biliből, és a saját kategóriájukban keresgélni, mert egyre szánalmasabbak az ilyen kérdések.

2017. okt. 31. 12:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Én igen, és bár nem az én dolgom, bevallom a mai napig nem értem, hogyan lehetséges ez.

A srác szegény, nem éppen értelmiségi családból érkezik, soron dolgozik egy gyárban 3 műszakban. Ránézésre 190 centi és 40 kg. Nagyon szembeötlően vékony. Össze esett a test tartása, csúnya az arcbőre, csúnyák a fogai, kobold fülei vannak és nagy banya orra. A barátai ugyan ilyenek csak pepitában. Nem akarom bántani, de tényleg egy szép pont sincs a srácon. Viszont még anno össze jött a barátnőjével, aki tipikus "miből lesz a cserebogár". Rendkívül kiszépült, csak úgy ragyog, kedves, bomba alak, homok óra,popsi, cickó, hosszú combok. Viszont a belterjes baráti társaságből soha sem szakadt ki, ezért szerintem nincs is tisztában teljesen, hogy milyen srácok vannak amúgy. Nem tudom, ez nagyon csúnya dolog, de nagyon bizar rájuk nézni. A srác megfogta az isten lábát. Szóval én állítom, hogy vannak ilyenek.

2017. okt. 31. 12:32
 14/14 anonim ***** válasza:
6-os, hozzám egyszer egy ilyen vízvezetékszerelő jött ki. Alapból cicukának hívott, hiába mondtam, hogy X a nevem. Ahogy leírtad, úgy nézett ki. Talán roma volt vagy csak napbarnított, atléta volt rajta és melegítő felső, sűrű göndör szőr mindenhol, aranylánc a nyakban. Olyan korú volt, hogy én akkor 26 évesen bácsinak mondtam volna. Mindenről beszélt, aztán a semmiből elkezdte mondani, hogy őt a Váci utcán mindig megnézik, mert eszméletlen csinos, fiatal barátnője van, csak azt nem látják rajta az emberek, hogy ő tele van pénzzel, nem egy csóró kis senki.
2017. okt. 31. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!