Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ritkaság egy ilyen férfi, mint én?
Én egy nagyon érzelem, visszafogott, kedves, empatikus, figyelmes pasi vagyok, viszont nem vagyok helyes, van rajtam felesleg.
Ismerkedek egy nagyon csinos lánnyal és nagyon meglepett amiért oda van értem és ne is értem miért. Azt mondja hogy azért mert ő pont ilyen férfira vágyik, de ilyen pasiból baromi kevés van. Mert legtöbbje inkább csak szextárgyat lát benne, illetve nem a lelkét akarják megismerni hanem inkább a testét. Valamint legtöbb pasi a pénzével és izmával jön. És hogy én baromi ritkaság vagyok..
Nagyon sok rendes pasi van, nyilván messze nem vagy ezzel egyedül. Csak az a baj, hogy az ilyen pasikból legtöbbször pont az a férfias kisugárzás hiányzik, amitől szexuálisan is vonzónak tartanánk őket.
Persze idővel rájönnek a lányok, hogy az ilyen pasikkal semmire sem mennek, mármint azokkal, akik csak meg akarják dugni őket, és elkezdik értékelni a rendes pasikat, akik nem csak a testüket akarják, bár nem tudom, hogy szexuálisan is tényleg vozódni fognak-e hozzájuk, vagy inkább csak megalkudnak :D
Én pont ilyen helyzetben vagyok, most épp 2 pasi között őrlődök: az egyik iszonyat rendes, figyelmes, elvisz mindenfele, vesz nekem ajándékokat, megbízható...szóval a tipikus ideális társ. A másik srác meg egy önbizalomtól kicsattanó, független pasas, aki konkrétan meg is mondta, hogy csak szexelni akar. Mégis ő az, aki jobban birizgálja a fantáziámat, mert kihívás, nagy falat, a rendes pasi meg egyszerűen nem indít be szexuálisan...az eszemmel viszont persze őt választanám :D
Na akkor a leírt tulajdonságok mellé én még túlsúlyos sem vagyok.....
Egyszerűen csak szerencséd van, becsüld meg.
Ja és sok a normális férfi egyébként, csak nő van kevés akinek ilyen férfi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!