Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg olyan ritkaság egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan ritkaság egy ilyen férfi, mint én?

Figyelt kérdés

Én egy nagyon érzelem, visszafogott, kedves, empatikus, figyelmes pasi vagyok, viszont nem vagyok helyes, van rajtam felesleg.

Ismerkedek egy nagyon csinos lánnyal és nagyon meglepett amiért oda van értem és ne is értem miért. Azt mondja hogy azért mert ő pont ilyen férfira vágyik, de ilyen pasiból baromi kevés van. Mert legtöbbje inkább csak szextárgyat lát benne, illetve nem a lelkét akarják megismerni hanem inkább a testét. Valamint legtöbb pasi a pénzével és izmával jön. És hogy én baromi ritkaság vagyok..

2017. okt. 30. 21:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem, én tucatnyit ismerek.
2017. okt. 30. 21:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Öreg, akkor örülj neki, ne ezen agonizálj!

Ismerek pár kivételt én is, de nagyon sokan a leírt kategóriába esnek (szex, pénz, izom).

2017. okt. 30. 21:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Akkor orulj neki... mas valaki?
2017. okt. 30. 21:10
 4/16 anonim ***** válasza:
90%
Nekem is mondott már ilyet lány... friendzone lett a vége. XD
2017. okt. 30. 21:11
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg.

Szerencsére én is találtam egy ilyen férfit, de nagyon sok idióta bepróbálkozott előtte, akik a pénzükkel akartak lenyűgözni, bizonygatták, hogy ők milyen rendesek, és már az első nap szexelni akartak. :"D

22/N

2017. okt. 30. 21:16
 6/16 A kérdező kommentje:
4. Biztos rossz nőnél próbálkoztál..
2017. okt. 30. 21:17
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
Nem feltétlen az olyan férfi a ritkaság mint te, hanem az olyan nő aki ezt értékelni tudja. Na az olyan ritka hogy én még nem is találkoztam vele. Én is olyan vagyok mint te, bár felesleg nincs rajtam de a többi stimmel. Sosem volt még barátnőm.
2017. okt. 30. 21:18
 8/16 A kérdező kommentje:
7. Mondjuk 28 éves a lány, valóban fiatalabb nőknél ezt nem nagyon tapasztaltam....
2017. okt. 30. 21:19
 9/16 A legrosszabb ***** válasza:
33%
Szerintem se éld bele magad nagyon. A női bókokról ugye tudjuk, hogy nem a kiszemelt hercegüknek szokták ellövöldözni.
2017. okt. 30. 21:22
 10/16 anonim ***** válasza:
84%
jar a buksisimi, dagikam.
2017. okt. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!