Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ritkaság egy ilyen férfi, mint én?
Én egy nagyon érzelem, visszafogott, kedves, empatikus, figyelmes pasi vagyok, viszont nem vagyok helyes, van rajtam felesleg.
Ismerkedek egy nagyon csinos lánnyal és nagyon meglepett amiért oda van értem és ne is értem miért. Azt mondja hogy azért mert ő pont ilyen férfira vágyik, de ilyen pasiból baromi kevés van. Mert legtöbbje inkább csak szextárgyat lát benne, illetve nem a lelkét akarják megismerni hanem inkább a testét. Valamint legtöbb pasi a pénzével és izmával jön. És hogy én baromi ritkaság vagyok..
Öreg, akkor örülj neki, ne ezen agonizálj!
Ismerek pár kivételt én is, de nagyon sokan a leírt kategóriába esnek (szex, pénz, izom).
Tényleg.
Szerencsére én is találtam egy ilyen férfit, de nagyon sok idióta bepróbálkozott előtte, akik a pénzükkel akartak lenyűgözni, bizonygatták, hogy ők milyen rendesek, és már az első nap szexelni akartak. :"D
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!