Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ódzkodnak a nők attól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ódzkodnak a nők attól hogy megismerjenek idegeneket?

Figyelt kérdés

"Nem szeretem ha facen rámír egy idegen"

"Nem szeretem ha az utcán/metrón/egyetemen/builban/konditeremben leszólít egy idegen"

"Nem szeretem ha a gyakorin rámír egy idegen"

stb...

A probléma felvet egy kérdést, hogy akkor mégis hol a bánatban kell veletek megismerkedni lányok ? Vagy ez csak a csúnya és alacsony férfiakra vonatkozik ? Ha viszont nem, akkor miért mondjátok és írjátok ezt sokszor ? Elvégre akiket most ismertek, egyszer ők is voltak idegenek számotokra, ott mi különbözött ?

2017. okt. 30. 20:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

Minden nő nevében nem tudok írni, de magam nevében:

"Nem szeretem ha facen rámír egy idegen" - Ez nagyjából igaz. Ha legalább ismerős, hogy egyetemen láttam már vagy sok a közös ismerős még okés. Volt olyan srác akivel így jöttem össze, hogy ugyanarra a karra járt, mint én és egy szaktársamtól tudta a nevem. Látásból ismerős volt úgyhogy vele beszélgettem. Viszont mikor abszolút semmi kapcsolódási pont nincs akkor nem szoktam visszaírni, mert az ilyenek úgyis csak próbálkoznak minden lánynál hátha valamelyik visszaír. Nekem ez meg annyira nem tetszik, mert más ha szimpatikus vagyok valakinek és azért ír rám meg megint más ha valaki random mindenkire ráír.

"Nem szeretem ha az utcán/metrón/egyetemen/builban/konditere

mben leszólít egy idegen" - Utcán, metrón tényleg nem, mert ha valahova éppen megyek akkor nem akarok leállni idegenekkel beszélgetni csak mennék a dolgomra. Egyetemen, buliban, kondiban teljesen rendben van.

"Nem szeretem ha a gyakorin rámír egy idegen" - Mivel kb bárki lehet az illető, azt kamuzhat amit akar. Ilyenkor meg szimplán nem bízok az illetőben, a netes párkeresés nekem alapból nem szimpatikus. Persze lehet a szórakozóhelyen megismert pasi is flúgos, de bízok abban hogy ha élőben látom azért nagyjából tudom, hogy mennyire megbízható. Jobb szeretek előbb személyesen találkozni a pasikkal és utána beszélgetni neten is, mint hogy netes pasival talizzak. Nem csak a csúnya és alacsony pasikra vonatkozik, úgy összességében én inkább személyesen szeretek ismerkedni. Egyetemen, munkahelyen, szórakozóhelyen, kondiban, rendezvényeken.

2017. okt. 30. 20:49
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha láttam már az illetőt mondjuk melóban,buszon,a közértben,a házban,ahol élek,akárhol,az más.Tök idegenektől nem feltétlenül veszem jó néven,ha ronda,ha dalia.A tömegdumáktól meg herótom van.
2017. okt. 30. 21:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Tömegduma ? Mint például a "szia" ?
2017. okt. 30. 21:16
 14/20 anonim válasza:
54%
Ha egy nőnek nem jön be az "idegen" akkor ki van akadva és jön azzal a szöveggel, hogy "nem szeretem ha facen rámír egy idegen ",de ha bejön neki az illető akkor már rögtön nem panaszkodik és örül annak a bizonyos "idegennek".
2017. okt. 30. 21:34
 15/20 anonim ***** válasza:
64%
Mert alapvetően nincsen igényük rá, tekintve hogy a környezetükből általában akad egy két pasas akikkel járnak stb. vagyis a legtöbb nő nincs rászorulva hogy fb gyakorin akárhol kerítsen magának pasit.
2017. okt. 30. 21:58
 16/20 Sunshinedoll ***** válasza:
82%

Szerintem minden jogunk megvan rá, hogy eldöntsük mikor, kivel, hol szeretnénk ismerkedni, mi az, amikor már nem érezzük jól magunkat, mi az, ami belefér, hol van a komfortzónánk, és egyáltalán nem vagyunk kötelesek ezt megindokolni.

De legyen jó estéd: Néha nem bánom, ha odajönnek egy buliban, máskor meg egyáltalán nincs kedvem idegenekkel jópofizni, hangulat meg társaság függő.

Utcán azért vagyok, mert megyek valamerre, biztos, hogy nem fogok időt szánni ismerkedésre akkor se, ha az atyaúristen állít meg, az meg személyes preferencia, hogy neten nem szeretnék ismerkedni.

2017. okt. 30. 22:13
 17/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Érdekes módon így is vannak, akiknek sikerül belőlem válaszreakciót kicsikarni, így is sikerült idegeneket megismernem, aki akart eddig is meg bírt ismerni, szóval nem hiszem, hogy a fentieket leszámítva abszolút sehol máshol nem lehet nőkkel beszélgetni :D
2017. okt. 30. 22:16
 18/20 mikeXxX ***** válasza:
58%
Félnek az ufóktól 😂.
2017. okt. 30. 23:17
 19/20 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező! Szerintem is durva az ilyen h csak ismert körből ismerkedik. Félelmeket takar, meg elég nagyképűen fogalamazott is, lekezelően,meg sem érdemelné, h oda menjenek hozzá. Kaparjon ő utánuk.

Igen, nők ha lelyes pasi megy oda hozzájuk akkor tetszik nekik, nem baj ha dolguk is van...:)))

2017. okt. 31. 00:53
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én idegeneket spontán és természetesen szeretek megismerni, olyan helyzetben, amikor úgy érzem, nekem is lehet belőle "hasznom", és amikor én is kapó vagyok rá... pl. boltban megdicséri a ruhámat, tesz egy ajánlást, hogy miért azt az almát vegyem. Nem az, hogy "cső, láttam a képedet, tetsző' ".

A felsoroltakból engem egyáltalán nem zavar, ha utcán-metrón-egyetemen-buliban leszólítanak pont emiatt, amennyiben nem olyankor, amikor nem illik (látványosan sietek, telefonálok), és ha az illető nem vált át tajparasztba, ha esetleg visszautasítom.

Face-en, gyik-en zavar, mert nem ezért vagyok itt fenn, és nem ez az oldal funkciója. És nem, ez a "szabály" nálam nemcsak a ronda/alacsony/nem pénzes satara-satara-satara pasikra vonatkozik, hanem mindenkire.

2017. okt. 31. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!