Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok hogy tudnak olyan könnyedén ki-be ugrálni a
kapcsolatokba?
De hallottam. Csak te nem irtad oda sehova. :)
2017. okt. 30. 19:08
12/20 A kérdező kommentje:
#8 Ja tudom.. ilyenkor jön az, hogy ki vagyok én, hogy észre merem venni az ilyesmit és még szóvá is merem tenni..
Én ezt látom a közvetlen környezetemben. Nem mondom, hogy minden lány ilyen csak a többségük. Attól még, hogy te nem ilyen vagy, gondolom azért te is tapasztalod, hogy ez egyre gyakoribb amit leírtam. Vagy Te másként látod?
11#
Ugye milyen mazli, hogy nem eletcelom neked megfelelni?
2017. okt. 30. 19:15
Azt írod, mai lányok. Kihez hasonlítod őket? Milyenek a tapasztalataid a "tegnapi" lányokkal?
2017. okt. 30. 19:16
15/20 A kérdező kommentje:
Ami engem leginkább zavar, hogy az ilyen lányok x számú kapcsolat után is elvárják a maximális tiszteletet és bizalmat a párjuktól és arról nem is szabad tudomást venni, hogy hanyadik pasinál járhatnak, mert ha erre próbálnál rátérni úgy is hazudnak, vagy elterelik a dolgot és még ők lesznek megsértődve, ha fel mered hozni ezt a témát...:) Én mondjuk nem hiszek abban, hogy az ilyen nők alkalmasak komolyabb kapcsolatra. Ha ilyen könnyedén tovább lépnek, akkor valszeg már a legkisebb zökkenő után ott fog hagyni. Érdemes az ilyenekbe komolyabb energiát fektetni? Szerintem nem.
Milyen savazást fogsz kapni te ezért itt! :D Liánozásnak hívják. Liánozás = még nem szakított a régi pasijával, de már ismerkedik közben más férfival, talán már intim viszony is volt köztük. S utána szakít a régivel, ha az új be van biztosítva. Tisztelet a kivételeknek, mert vannak. De hol? :D Na jó, leállok.
2017. okt. 30. 19:53
Mindig voltak ilyenek, mint ahogy olyanok is, akik nem így állnak hozzá. Csak most van internet, van hol kiteregetni a szennyest, és van hol sírni.
2017. okt. 30. 19:55
18/20 A kérdező kommentje:
#17 Tudom mire gondolsz.. Ez igen gyakori manapság, hogy a lányok szakítás előtt bebiztosítják a talajt és már többnyire folyamatban van a másik kapcsolatuk mielőtt lezárják a régit.. Ami a leggyomorforgatóbb ebben, hogy ez teljesen elfogadott dolognak számít manapság. Itt is olvastam már olyan kérdést, hogy a lány ilyen helyzetben volt - másik pasassal ismerkedett mielőtt szakított és a női válaszolók mind helyeselték ezt és biztatták is őt ebben... Ha viszont egy pasas teszi ugyanezt, az már elítélendő bűn és az egy disznó. Azért a kettős mérce itt is befigyel erőteljesen.:D
Júliusban az exbarátom elhagyott valakiért, akivel együtt volt kb 1 hónapot, aztán most megint mással van együtt. z alapján általánosítsak, hogy a mai pasik ilyen könnyedén ugrálnak ki-be a kapcsolatokba? (Én azóta is egyedül vagyok és még nem is vagyok túl az egészen. Szerintem ő se, csak gyáva egyedül lenni.)
*ja és nem, nem a tipikus mai ideál pasiról beszélek, teljesen átlagos kinézetű srác. Egyszerűen megtalálja az önbizalomhiányos lányokat akiket kedvére manipulálhat
22N
2017. okt. 30. 20:21
Mégis mit csináljon? Üljön a négy fal között? Azért ismerkedik, h felpörgesse az eseményeket, h ne kelljen az exén agyalnia, meg szenvednie, meg átélni azt h annak előbb jött össze új nő.Szakítás fájdalmától sokan be is golyóznának ha nem csinálnának semmit. Lehet h új pasija van, de belül bánkódik a régi után, lehet az új kapcsolat nincs is még olyan szinten mint a régi.Vagy sokat szenvedett a kapcsolatban, 100szor átgondolta, megvilágosodott és rájött h nem úgy bántak vekle ahogy kelett volna és hiába szeretii még az exét az agyára hallgat, és elvágja vele a kapcsolatot, h a rossz ne folytatódjon. Az új pasiktól meg sok dicséretet kap, igy lelkileg helyrebillen.
2017. okt. 31. 01:01
Kapcsolódó kérdések: