Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok hogy tudnak olyan könnyedén ki-be ugrálni a kapcsolatokba?

Figyelt kérdés
Ismerek olyan lányt, aki csak pár hete szakított a barátjával és már új pasija van neki. Tudom, hogy felgyorsult világban élünk, de ez akkor is túlzás szerintem. Bennem felmerül, ha ilyen könnyedén túl tud lépni egy több éves kapcsolaton, akkor nem is szerette igazán a párját és nem volt neki fontos a kapcsolata. Manapság tényleg ennyire lazán mennek a dolgok?

2017. okt. 30. 18:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
De hallottam. Csak te nem irtad oda sehova. :)
2017. okt. 30. 19:08
 12/20 A kérdező kommentje:

#8 Ja tudom.. ilyenkor jön az, hogy ki vagyok én, hogy észre merem venni az ilyesmit és még szóvá is merem tenni..

Én ezt látom a közvetlen környezetemben. Nem mondom, hogy minden lány ilyen csak a többségük. Attól még, hogy te nem ilyen vagy, gondolom azért te is tapasztalod, hogy ez egyre gyakoribb amit leírtam. Vagy Te másként látod?

2017. okt. 30. 19:13
 13/20 anonim ***** válasza:
84%

11#

Ugye milyen mazli, hogy nem eletcelom neked megfelelni?

2017. okt. 30. 19:15
 14/20 anonim ***** válasza:
57%
Azt írod, mai lányok. Kihez hasonlítod őket? Milyenek a tapasztalataid a "tegnapi" lányokkal?
2017. okt. 30. 19:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Ami engem leginkább zavar, hogy az ilyen lányok x számú kapcsolat után is elvárják a maximális tiszteletet és bizalmat a párjuktól és arról nem is szabad tudomást venni, hogy hanyadik pasinál járhatnak, mert ha erre próbálnál rátérni úgy is hazudnak, vagy elterelik a dolgot és még ők lesznek megsértődve, ha fel mered hozni ezt a témát...:) Én mondjuk nem hiszek abban, hogy az ilyen nők alkalmasak komolyabb kapcsolatra. Ha ilyen könnyedén tovább lépnek, akkor valszeg már a legkisebb zökkenő után ott fog hagyni. Érdemes az ilyenekbe komolyabb energiát fektetni? Szerintem nem.
2017. okt. 30. 19:26
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
Milyen savazást fogsz kapni te ezért itt! :D Liánozásnak hívják. Liánozás = még nem szakított a régi pasijával, de már ismerkedik közben más férfival, talán már intim viszony is volt köztük. S utána szakít a régivel, ha az új be van biztosítva. Tisztelet a kivételeknek, mert vannak. De hol? :D Na jó, leállok.
2017. okt. 30. 19:53
 17/20 anonim ***** válasza:
91%
Mindig voltak ilyenek, mint ahogy olyanok is, akik nem így állnak hozzá. Csak most van internet, van hol kiteregetni a szennyest, és van hol sírni.
2017. okt. 30. 19:55
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 Tudom mire gondolsz.. Ez igen gyakori manapság, hogy a lányok szakítás előtt bebiztosítják a talajt és már többnyire folyamatban van a másik kapcsolatuk mielőtt lezárják a régit.. Ami a leggyomorforgatóbb ebben, hogy ez teljesen elfogadott dolognak számít manapság. Itt is olvastam már olyan kérdést, hogy a lány ilyen helyzetben volt - másik pasassal ismerkedett mielőtt szakított és a női válaszolók mind helyeselték ezt és biztatták is őt ebben... Ha viszont egy pasas teszi ugyanezt, az már elítélendő bűn és az egy disznó. Azért a kettős mérce itt is befigyel erőteljesen.:D
2017. okt. 30. 20:17
 19/20 anonim ***** válasza:
93%

Júliusban az exbarátom elhagyott valakiért, akivel együtt volt kb 1 hónapot, aztán most megint mással van együtt. z alapján általánosítsak, hogy a mai pasik ilyen könnyedén ugrálnak ki-be a kapcsolatokba? (Én azóta is egyedül vagyok és még nem is vagyok túl az egészen. Szerintem ő se, csak gyáva egyedül lenni.)

*ja és nem, nem a tipikus mai ideál pasiról beszélek, teljesen átlagos kinézetű srác. Egyszerűen megtalálja az önbizalomhiányos lányokat akiket kedvére manipulálhat

22N

2017. okt. 30. 20:21
 20/20 anonim ***** válasza:
Mégis mit csináljon? Üljön a négy fal között? Azért ismerkedik, h felpörgesse az eseményeket, h ne kelljen az exén agyalnia, meg szenvednie, meg átélni azt h annak előbb jött össze új nő.Szakítás fájdalmától sokan be is golyóznának ha nem csinálnának semmit. Lehet h új pasija van, de belül bánkódik a régi után, lehet az új kapcsolat nincs is még olyan szinten mint a régi.Vagy sokat szenvedett a kapcsolatban, 100szor átgondolta, megvilágosodott és rájött h nem úgy bántak vekle ahogy kelett volna és hiába szeretii még az exét az agyára hallgat, és elvágja vele a kapcsolatot, h a rossz ne folytatódjon. Az új pasiktól meg sok dicséretet kap, igy lelkileg helyrebillen.
2017. okt. 31. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!