Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok hogy tudnak olyan könnyedén ki-be ugrálni a kapcsolatokba?
Lehet én voltam rossz matekból, de szerintem egy kapcsolathoz két ember kell.
De egyébként teljesen jogos a felvetésed, aki képes pár hét után új kapcsolatban lenni, az már a kapcsolat utolsó szakaszában valószínűleg nem szerette a párját, és nem viselte meg nagyon a szakítás.
Mai lany vagyok. A paromat 15 evesen ismertem meg, meg mindig egyutt vagyunk, es egyidosek. Kerlek, ne altalanosits, mert megpofozlak.
22L
Hányszor kérdezitek még meg? Amikor teljesen egyértelmű!
Egy FIATAL nőnek minden ujjára jut pasi és széles a választék. Ezért van az, hogy szingli nő fiatal korban szinte nincsen, mert egyik kapcsolat után egyből jön egy másik. Ezért tűnik úgy, hogy férfitöbblet van, mert a fiatal férfiaknál meg nem ez a helyzet. Sokaknak össze se jön kapcsolat 30 alatt, vagy évekig magányos.
De ez meg fog fordulni 30 felett! Azzal a különbséggel, hogy akkor már a férfiak nem kiugranak egy kapcsolatból, hanem szeretőt tartanak a feleségük mellett. Minek "kidobni" egy nőt, amikor egyszerre több nővel is szexelhetsz? Ugye ez egy egészséges férfiúi vágy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!