Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok hogy tudnak olyan könnyedén ki-be ugrálni a kapcsolatokba?

Figyelt kérdés
Ismerek olyan lányt, aki csak pár hete szakított a barátjával és már új pasija van neki. Tudom, hogy felgyorsult világban élünk, de ez akkor is túlzás szerintem. Bennem felmerül, ha ilyen könnyedén túl tud lépni egy több éves kapcsolaton, akkor nem is szerette igazán a párját és nem volt neki fontos a kapcsolata. Manapság tényleg ennyire lazán mennek a dolgok?

2017. okt. 30. 18:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
14%
A nők meglehetősen egocentrikusak. Ők akkor szomorúak egy szakítás után, ha velük szakítottak, tehát magukat sajnálják. A nők elsősorban magukat szeretik, a fas.zi csak másodlagos.
2017. okt. 30. 18:47
 2/20 anonim ***** válasza:
55%
A többèves kapcsolat vège valószìnűleg csak kìnlódás volt, vagy már csalta a pasit (tinder badoo netes társkeresőn) ismerkedett!
2017. okt. 30. 18:47
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik könnyen, vannak akik kevésbé
2017. okt. 30. 18:48
 4/20 anonim ***** válasza:
97%

Lehet én voltam rossz matekból, de szerintem egy kapcsolathoz két ember kell.

De egyébként teljesen jogos a felvetésed, aki képes pár hét után új kapcsolatban lenni, az már a kapcsolat utolsó szakaszában valószínűleg nem szerette a párját, és nem viselte meg nagyon a szakítás.

2017. okt. 30. 18:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes általánosítani. Akikről a kérdésben írsz, azok olyanok, mint az 1. válaszoló leírta. Az viszont nyilván nem igaz, hogy a "mai lányok" mind ilyenek.
2017. okt. 30. 18:52
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
#5igazad van. Ez olyan, hogy 5ève azt mondtuk a mai 16-18 èves lányok lefekszenek fűvel fàval . Most a 21-23éves lányok sîrnak itt hogy szüzen halnak meg. Akiakkor kirakatban voltak disco....ès láttuk őket bmws pasik által elvinni azok alapján mondtuk. Akik meg otthon Nick Carterről àlmodtak azokat senki se látta.
2017. okt. 30. 18:58
 7/20 anonim ***** válasza:
80%

Mai lany vagyok. A paromat 15 evesen ismertem meg, meg mindig egyutt vagyunk, es egyidosek. Kerlek, ne altalanosits, mert megpofozlak.

22L

2017. okt. 30. 19:00
 8/20 anonim ***** válasza:
96%
Vagy megforditom. A lanynak az uj nem jelent semmit, nem is figyel ra, csak “eltereli” vele a figyelmet. Mibol gondolod hogy nem jelentett neki semmit antobb eves kapcsolat? Ez ellentmondasos igy! Mi vagy te az atyauristen hogy lasd mit gondol? Az hogy kivulrol mit latsz az semmit ne jelent. Pont annyit mint a blikkben a hirek. Annyi igaz belole hogy a szereplo neve igaz.
2017. okt. 30. 19:04
 9/20 A kérdező kommentje:
#7 Nem hallottad még, hogy a kivétel erősíti a szabályt?
2017. okt. 30. 19:05
 10/20 anonim ***** válasza:
11%

Hányszor kérdezitek még meg? Amikor teljesen egyértelmű!

Egy FIATAL nőnek minden ujjára jut pasi és széles a választék. Ezért van az, hogy szingli nő fiatal korban szinte nincsen, mert egyik kapcsolat után egyből jön egy másik. Ezért tűnik úgy, hogy férfitöbblet van, mert a fiatal férfiaknál meg nem ez a helyzet. Sokaknak össze se jön kapcsolat 30 alatt, vagy évekig magányos.

De ez meg fog fordulni 30 felett! Azzal a különbséggel, hogy akkor már a férfiak nem kiugranak egy kapcsolatból, hanem szeretőt tartanak a feleségük mellett. Minek "kidobni" egy nőt, amikor egyszerre több nővel is szexelhetsz? Ugye ez egy egészséges férfiúi vágy.

2017. okt. 30. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!