Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van itt ennyi negatív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van itt ennyi negatív férfiember?

Figyelt kérdés
... amikor csajozni szó szerint annyira egyszerű, mint levegőt venni. Sose értettem azokat, akiknek gondjuk van a csajozással. Hogy csináljátok ezt, amiket állítotok ? Mit csináltok, hogyan viselkedtek amikor csajoztok ?

2017. okt. 30. 18:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
28%
#7, mindig ezen rinyáltok, ez szánalmasabb, mint az alacsony, csúnya, csóró, sosemvoltamkülföldön srácok, vagy fáj, hogy az álompasijaidat ilyenek mellett látod? :D
2017. okt. 30. 18:21
 12/64 A kérdező kommentje:
# 11 Szerencsére a lányok többsége azért nem olyan mint a képen látható két lábon járó női nemi szerv. Az ilyen csajokkal nehéz nagyon kommunikálni, mert ők egyek a külsejükkel és nem értik meg, hogy rajtuk kívül ez szinte senkit nem érdekel. Persze nyilván sok férfinek erre csorog a nyála, de ők még nem láttak szerintem természetesen nőies és szép nőt.
2017. okt. 30. 18:24
 13/64 anonim ***** válasza:
89%
7-es amúgy az a durva, hogy nekem tényleg voltak ilyen évfolyamtársaim, osztálytársaim, akik totál igénytelen, elhízott emberként ilyen testű nőt tartottak alapnak, aztán megsértődtek, ha nem jött nekik össze, volt amelyik kiutazott Angliába részben ezért, hogy na majd ott normálisak a lányok, ott lesz ilyen nője. :DD Szerinted? Fél év múlva hazajött duzzogva, orosz lakótársai voltak, egy kövér orosz lány mászott rá egyedül egész idő alatt, attól meg ő menekült.
2017. okt. 30. 18:24
 14/64 anonim ***** válasza:
90%

Ügyes vagy Don Juan! :)

Lehet hogy a te szellemi képességeiddel ez felfoghatatlan, de habár a csajozás sokaknak tényleg egyszerű (én sem látok benne semmi bonyolultat), de az egyszerű dolgokkal is úgy van, mint a bonyolult dolgokkal. Valakinek könnyebben megy, valakinek meg nehezebben. Futni is egyszerű, mégsem fut olyan gyorsan mindenki, mint Usain Bolt. Kapisgálod már? Mert ha igen, mehetsz vissza leckét írni.

2017. okt. 30. 18:32
 15/64 anonim ***** válasza:
70%
Nálam arról van szó, hogy 20 évet már megéltem és ezt nő nélkül pozitívan elkönyvelni nehéz. Kimaradt a "fiatalkoromból" a csajozás, nem tanultam meg, hogyan kell tehát nem olyan természetes dolog mint a levegővétel. Most már változtam külsőre vonatkozóan és ha nagyon őszinte akarok lenni akkor biztos lehetne is valaki ha nagyon bátor lennék. Viszont tele vagyok gátlásokkal és frusztrációval, egyszerűen nem tudok lányokkal ismerkedni olyan értelemben még az egyetemen sem. Márpedig ha valahol akkor ott erre bőven van lehetőség. Bulikba a fent kialakultak miatt nem járok, ugyebár a bulizás és a csajozás, szórakozás az szorosan összefügg én pedig egyikben sem vagyok jó. Nekem például az már tök természetes, hogy megtetszik egy lány és nem csinálok semmit csak elkönyvelem, hogy szép meg szimpatikus de neki én úgy sem kellenék, tapasztalatlan felnőtt vagyok vagyis minden rossz egyben. Van, hogy ezt beigazolják azzal, hogy semmilyen érdeklődést nem mutatnak. Ezek tükrében szerintem érthető, hogy negatívan állok az egészhez, hogy mi lesz velem azt nem tudom de szerintem semmi jó ezen a téren. Ugyanúgy szeretnék én is szerelmes lenni meg szexelni de ez ha nekem nem adatik meg ezért nem leszek öngyilkos. Mivel én ismerem magam már tudom, hogy olyan nem lesz, hogy én kezdeményezek én hódítok meg valakit ha csak egy rámenősebb lány nem szed fel (amire kicsi az esély). Elfogadtam ezt az állapotot, az biztos, hogy rányomja a bélyegét a hétköznapjaimra, tudom, hogy más lenne ha lenne barátnőm de ezen csak én tudok változtatni az pedig úgy látszik nem fog menni. Gondoltam három éve majd jövőre jobb lesz, aztán majd megint jövőre. 17 éves korom óta mindig csak jövőre. Rájöttem, hogy nem-nem lesz jobb és semmi nem fog változni.
2017. okt. 30. 18:33
 16/64 anonim ***** válasza:
49%
Valóban nem nehéz csajozni, ha szellemi rövidnadrágokra hajt rá az ember. :) Trollface Detected.
 17/64 anonim ***** válasza:
89%
7-es, ez a csaj kib4szott ocsmány...
 18/64 anonim ***** válasza:
42%
7-es tévedsz, mert számomra nem ez az átlagos csaj, ez nekem már bőven elérhetetlen kategória. Kezd már unalmas lenni mindkét részről ez a "mert neki ez az átlag, és csodálkozik,hogy nincs senkije" dolog.
2017. okt. 30. 18:35
 19/64 anonim ***** válasza:
68%

# 11, az álompasijaimat más pasikkal látom :(

Attól még tény, hogy itt sokan ilyen nők után sírnak.

2017. okt. 30. 18:36
 20/64 A kérdező kommentje:

# 14 Na mesélj még bütyök.

# 15 Ezt szomorúan hallom. Igazából nem vesztenél semmit ha megpróbálnád... Még csak nem is esik szarul ha visszautasítanak. Ráadásul bulizni nem kell tudni. Elmész egy buliba, iszol, de csak annyit, hogy jobban érezd magad. Ezzel máris a közösség része leszel. Onnantól pedig jönnek a nők elég könnyedén, ráadásul a bulikban rengeteggel el is tudsz beszélgetni és rá fogsz jönni, hogy nem is olyan ijesztőek :D

# 16 A normálisabb nőkkel sokkal könnyebb, mert lehet velük kommunikálni és sokkal jobban megértik a poénkodást is ami pedig egy nagyon erős vonzalomgerjesztő eszköz.

2017. okt. 30. 18:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!