Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Úgy érzem nincsmár értelme az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nincsmár értelme az életemnek mert sosem találom meg a párom nagyon rosz érzés mit csináljak most?

Figyelt kérdés
Koràbban voltam màr depresszió emiatt de most ugyérzem ez a vég,màr többhete ezzel szenvedek,próbàltam ismerkedni ,baràtnőt talàlni de vissza utasitottak azzal hogy nem szeretnének kapcsolatot,de azótta màr kapcsolatban vannak a tàrskeresőoldalak nem segitenek szóval örökvesztes vagyok egyetle egy baràtnőm volt,azis 17 évesen azótta nem öleltem àt egy lànytsem ugy hogy szerelemből ,mostmàr nembirom tovàbb úgyérzem megkell halnom és vége lessz ennek az egész szenvedésnek (20f)

2017. okt. 29. 20:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"leszarjàk az àlandó nyavajgàsom" - Igazuk van, de ezt ne vedd bántásnak. Nekem nem fenékig tejfel, de én is kerülöm a negatív, nyavalygó embereket, mert pontosan tudom, tapasztalatból, mennyire le tudnak húzni. Képzeld bele magad a helyükbe, ha neked kellene hallgatnod folyton valakinek a nyavalygását. Hidd el, nem lenne jó, és te is kerülni kezdenéd.

Írtam, ezzel nem bántani akarlak, csak gondolkodj el rajta.

Járj el közösségbe, olyan helyekre, amik érdekelnek, olyan emberek közé, akik hasonló beállítottságúak, mint te, megfelelő közegben pedig találhatsz hozzád passzoló barátnőt is. Legalábbis könnyebb lesz, mint otthon a négy fal között várni a sült galambra, hogy a szádba repüljön.

2017. okt. 30. 06:44
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

20 éves vagy, fogd már be!

Nekem 23 éves koromig SEMMILYEN kapcsolatom nem volt, most 28 vagyok és rátaláltam, akivel le akarom élni az életemet.

Nincs veszve semmi, rinya helyett tegyél azért, hogy legyen kapcsolatod. :)

2017. okt. 30. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!