Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség két emberrel egyszerre ismerkedni?
Figyelt kérdés
Csak neten, egyikkel sem találkoztam még személyesen. Az első személyel bonyolult a dolog...valószínűleg nem is fog kialakulni belőle semmi sem, bár én nagyon szeretném. Teljesen odáig vagyok meg vissza, viszont ő azt mondja ismerkedjek másokkal, bulizzak, meg ilyesmi. Mi itt csak barátok vagyunk...ez a tipikus netes "majdnem kapcsolat". De nem érzem tisztességesnek a másodikkal szemben, még akkor sem ha amúgy tudnak egymásról...bűntudatom van. Jogosan?2017. okt. 29. 19:27
11/11 anonim válasza:
Nem kell tudnia róla. Majd ha valóban kapcsolatban lesznek, akkor elmondja. Mennyi csalódás érte, nem bízott a férfiakban emiatt blablabla... és kész. :) Lehet érzéketlen vagyok... sőt biztos... de néha önzőnek kell lenni, hogy mi ne sérüljünk vagy legalább ne annyira, mert mostanság az emberek kiszámíthatatlanok. Attól még alakulhat jól a kapcsolat és szerelem is lehet belőle. Ez csak egy védekezés... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!