Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érdeklek senkit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdeklek senkit hosszútávon?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Régóta szingli. Ha ismerkedem egy férfival pár alkalom után már nem érdeklem őket. Sosem alakul ki kapcsolat. Csinos vagyok, adok magamra mindig dícsérnek. Kedves vagyok, okos, vannak céljaim és teszek is értük. Hülyéskedni is szeretek. Nem értem mi lehet a baj.
2017. okt. 29. 13:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem az életviteleddel van a baj, hanem inkább a kisugárzásoddal. Én például randiztam hozzád hasonló csinos, kedves, okos lányokkal, akikkel minden rendben volt, csak éppen nem váltottak ki belőlem semmi különös érzést, még egy szikrának a töredékét sem. Így viszont nem láttam értelmét egy kapcsolatnak. Lehet bármilyen hiper szuper képességű és okos valaki, ha nem vonzódom hozzá, nem ejt rabul a kisugárzása, akkor nem fogok vele összejönni.
2017. okt. 29. 13:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Mi alapján választod ki, hogy kivel ismerkedsz? Ott lehet a probléma.
2017. okt. 29. 13:49
 13/17 anonim ***** válasza:

Kedves hölgyem!

Tudod, a férfiak között elterjedt az utóbbi években egy mondás, miszerint "a nők a férfiak 80%-át észre sem veszik". A kérdésből ugyan nem derül ki, pedig fontos lenne tudni: egész pontosan kikkel is ismerkedsz? Mert gyanítom, hogy kivétel nélkül a vonzó alfahímekkel, akikért sorban állnak a nők. Ebből pedig adódik, hogy ha ezek a férfiak tucatjával válogathatnak a jobbnál-jobb nőkből, akkor miért akarnának egynél letelepedni?

Azt pedig ugyan szintén nem írtad le, hogy mi történik az alatt a pár alkalom alatt amíg veled vannak, de gyanítom, hogy az általános eljárás annyi, hogy gerincre vágnak téged párszor, és kész. Ez pedig azért is probléma, amennyiben te tényleg hosszú távú kapcsolatot keresel, mert egy nőnek minél több szexuális partnere volt, a hosszútávú kapcsolatok elbírálásakor annál kevésbé értékes.

Ha komoly, szerető monogám kapcsolatot akarsz, akkor javaslom, ne ezekből a csúcspasikból válogass. Ezeket úgyse fogod megkapni hosszútávra. Válassz inkább egy kevésbé menő alfahímet, akiért ugyan nem állnak sorba a nők, de pont ezért megbecsülne egy komoly kapcsolatot.

2017. okt. 29. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:

13as rám célozgatsz. Ja mi?

23F

2017. okt. 29. 14:37
 15/17 anonim ***** válasza:
14-es! Nem céloztam semmire. Általános érvényű igazságokat írtam le a férfi-nő kérdéskörrel kapcsolatban.
2017. okt. 29. 15:07
 16/17 anonim ***** válasza:
Sokat kell még tanulj.
2017. okt. 29. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem ismerlek.
2017. okt. 29. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!