Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már, hogy bókolt nektek egy nő? Milyen érzés egy nőtől bókot kapni?
Férfiaknál is előjöhet az az érzés, amit a nők élnek át, amikor bókot kapnak? Zavarba jövés, elpirulás...
Ha volt ilyen, mire irányult? Öltözék, frizura, jóképűség? Ez is úgy van, mint a nőknél: nekik tetszőtől jól esik, nem tetszőtől pedig közömbös? Milyen érzés egy nő pozitív visszaigazolása, dicsérete?
"Bocs, nőként írok, én erről ezer éve feltettem kérdést, mert szeretek bókolni. Ott azt írták a férfiak, hogy nekik nem tetszene, az ő dolguk a bókolás."
Na igen. Ez ilyen macho duma, hogy "nekem nem kell visszajelzés, vagyok aki vagyok, nem másokért, hanem magamért csinálom", és társai...
Hallom ezt az, az edzőterem öltözőjében bőven, ha felírnának minden ilyen szöveget a falra, akkor már 4-es betűmérettel is háromszor tele lenne még a plafon is...
Aztán pont ezeket a macho dumákat puffogtatók azok, akik a közösségi médiába tolják az összes sikerüket, és számon tartják, hogy ki mindenki likeolta, de persze soha, de soha be nem ismernék, hogy nekik is jól esik a bók, és nekik is fontos, hogy visszajelzést kapjanak.
De lehet, hogy csak én nem vagyok elég férfi (esetleg elég pozőr :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!