Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gyakoribb a férfiaknál a lúzer és forever alone kijelentés?
Ezt a dolgot nem érted még mindig teljesen. Ez a forever alone és lúzer dolog nem onnan indul és nem azokra irányul akiknek nincs gyereke esetleg éppen egyedül vannak. Én értem, hogy te nem érezted magad soha ilyennek és akkor sem éreznéd, ha nem lenne gyereked. Neked nyilván voltak sikereid a pasizásban, voltak párkapcsolataid stb. Gondolom nem a gólya hozta azt a gyereket. Szóval így érthető, hogy téged nem nagyon érintett ez az érzés vagy megbélyegzés önmagad irányába vagy a külvilág felől.
Ezt nem azokra értik akinek épp nincs kapcsolata vagy gyermeke. Ez azokra vonatkozik akinek soha nem volt kapcsolatuk, kilátásban sincs vagy ha volt is valamiféle kontaktjuk a másik nemmel az teljesn jelentéktelen volt számukra. Őket érinti ez a forever alone és lúzer kifejezés. Ezért rád ezek alapjaiban véve is értelmezhetetlenek.
Hogy más példával éljek. Kocka jelzővel illetik azokat akik rendszeresen számítógépeznek és ez tölti ki az érdeklődési vagy munkakörük nagy részét. Nagyapám egyértelműen nem érezheti magát kockának (pont úgy ahogy te sem forever alonennak önmagad), mert soha nem volt abban a helyzetben, hogy számítógép használatával össze lehessen egyeztetni az ő tevékenységét. Így ő nem fogja magát sohasem kockának érezni, mert soha nem is számítógépezett. Így nem is ír kommenteket a kockákat érintő kérdések alá.
Az ember társas lény...
A karrierem terén piszkosul sikeres vagyok. Élvezem azt, amivel elütöm az időt, a különböző hobbijaimat, és van amiben ott is akadnak sikereim.
Viszont 1.5 éve még egy randi összehozása is csoda számba megy, és sosincs folytatás.
Ezek után ha nem is loosernek érzem magam, de nem tudok felhőtlenül boldog lenni minden sikerem ellenére (még akkor sem, ha sokak számára irigylésre méltó az életem, és az, amit elértem)
Kedves előző, le a kalapppal előtted !!!!
Végre valaki, aki elismeri a valóságot, pláne más előtt !
Azon ritka kivételek egyike vagy, aki nem önámításban él.
Minden elismerésem, komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!