Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van itthon férfitöbblet, amikor elvileg a férfiak sokkal nagyobb számmal költöznek külföldre?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam, hogy ilyen háromszor annyi a férfi a kiköltözött magyarok között, és a számuk egyre csak növekszik. És ezek a kivándorlók többnyire fiatalok. De ennek ellenére is azt látom, meg a statisztika is alátámasztja, hogy itthon 50 év alatt férfitöbblet van. Ez hogy lehet?2017. okt. 28. 17:18
11/18 anonim válasza:
Nincs férfitöbblet. De ha te úgy gondolod, hogy ha itt az oldalon gyakran ezt mondják, akkor az úgy is van, akkor én kész vagyok minden nap itt leírni, hogy többmilliós fizetésem van, és akkor előbb-utóbb úgy is lesz, ha elég sokszor leírom, igaz? :-)
12/18 anonim válasza:
Van férfi többlet fiatal korban ez amiatt van mert a nők tovább élnek illetve háborúban férfiak fogyatkozunk
13/18 anonim válasza:
De ennek nem muszâj így lennie
14/18 anonim válasza:
Szándékosan szülnek több fiút a nők hogy nagyobb esély legyen unokára de ha atársadalom biztos illetve mindenkinek azt adja amire igazából nem pedig ugy ahogy valaki megmondja szuksege van akkor a egyenlő lenne a nemek aránya
15/18 anonim válasza:
Mármint a nők szülnek úgy értem nem ugy hogy egyeduli döntésuk alapján szulnek tobb fiut
16/18 anonim válasza:
Illetve alapbol a ferfiak kockazat vallalobbak emiatt tobben fogynak illetve kevesbe mennek orvoshoz
17/18 anonim válasza:
Imádom a statisztikát, mert csak abban fordulhat elő 0,1 férfi. :)
18/18 anonim válasza:
Ez egy minimális férfi többlet, de ugye rengeteg férfi megy ki külföldre, aztán vannak a homoszexuálisok (állítólag férfiaknál gyakoribb, mint nőknél, de nem láttam erről statisztikát) és ne feledjük, hogy sok ember van egyedül saját döntéséből, vagy autista (négyszer annyi férfi autista mint nő) nekik ritkán lesz kapcsolatuk. Szóval nem hiszem, hogy férfi többlet van. Azon kívül az emberek néha párkapcsolatban vannak, néha nem. Lehet, hogy a számodra tökéletes partner nem rég szakított az exével, ki tudja... az életben egyetlen dolog állandó: maga a változás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!