Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolja azt sok férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt sok férfi hogy nekünk nőknek annyival könnyebb a párkeresés?

Figyelt kérdés

Azt elismerem, hogy talán egyszerűbb, de közel sem egyszerű.

Én normális férfit keresek, akire lehet számítani akkor is ha nehéz helyzetben vagyok. Olyat aki nem csal meg és aki hajlandó kompromisszumokat kötni és megbeszélni ha valami baj van. Ilyen férfi ritka mint a fehér holló!

Sok pasi azt hiszi, hogy nekünk csak válogatni kell, de abba sosem gondoltok bele, hogy nem mindig van olyan akit akarunk is választani mert ez a helyzet sok esetben. Én pl a fővárosban lakom és dolgozom és vannak férfiak körülöttem sokan de egyik sem üti meg a mércét és most ne a külsőre gondoljatok vagy a vagyonra - csak mert tudom hogy most úgy is ez jön majd. Egyszerűen egyikben sem tudok megbízni mert felesége mellett udvarol, van amelyik állandóan elejt valamit és benéz a szoknyám alá és folytathatnám.

Regisztráltam társkeresőre is, de hát attól kiborultam ami ott volt. 1000 levél kb egyik sem volt értelmes. Tinderen pedig minden pasi csak szexet akar.

24/N

2017. okt. 28. 14:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
39%
Egy dolgon gondolkozzatok el.. Aki 1000 levelet elküld ezer nőnek az mégis mi a bánatos francot vár????? Akinek mindegy, csak nő legyen az SENKINEK nem fog kelleni. Ne haragudjatok de aki azért jön el velem egy randira, mert a 100 közül én írtam neki vissza először, az maradjon otthon, nem kell velem randizni. Épelméjű nő nem jön össze olyannal, aki nem konkrétan őt akarja, csak valakit, akivel dughat. Ezt nem fogjátok föl. Hogy akinek bárki jó, az senkinek nem kell.
2017. okt. 28. 15:53
 12/21 anonim ***** válasza:
62%

Ezzel egyetértek, viszont aki csak 5-6 üzenetet küld el havonta (én is inkább ide tartoznék) az sem fog sikerrel járni. Ördögi kör ez. Nem tudom miért kell mindennek a világon ennyire bonyolultnak lennie.

2017. okt. 28. 15:55
 13/21 anonim ***** válasza:
20%
#11 oszt' te hunnét tudod, hogy a randipartnered hány nőnek írt, mire te visszaírtál neki?
2017. okt. 28. 15:59
 14/21 anonim ***** válasza:
55%

13:

Tindereztem és mielőtt megtaláltam a barátnőmet, előtte vagy 100 csajjal írogattam, abból 3 másikkal szexeltem is előtte, meg még amikor a barátnőmmel randizgattunk, akkor is több lányt fűztem.

És teljesen jól mondod. Nyilván senki nem olyan idióta, hogy ezeket elmondja, meg a nők is azt hiszik, hogy csak a totál lúzerek és sikertelenek ismerkednek tucatjával a nőkkel. Miközben nem.

2017. okt. 28. 16:01
 15/21 anonim ***** válasza:
57%
Ezért nem kell társkeresőkön szerencsétlenkedni. Ezt sosem értettem. Ha valaki évek óta próbálkozik vele de nem jön neki össze semmi, akkor miért nem hagy fel vele és próbálkozik mással? Meg lehet nézni itt is a kérdéseket. Aki arra panaszkodik, hogy nem kell egy nőnek se az 99%-ban az interneten ismerkedik. Senkinek nem tűnik fel, hogy lehetetlen küldetés? Aki fent van az vagy egó fényezésből van fent, vagy régebben regisztrált de nem használja, vagy csak poénból van fent de nem keres társat, vagy alkalmit keres. Értem én, hogy egyeseknek nehezen megy a kommunikáció élőben, dehát istenem sikeresebbek lennének. Plusz előbb-utóbb úgy is találkozni kell élőben azzal is, akivel neten ismerkednek meg. Tök mindegy, hogy írásban mennyire idealizálja magát, meg mit mond magáról, ha ezt élőben 2 mondat után lerombolja.
2017. okt. 28. 16:01
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Kár, hogy élőben sem jobb a helyzet, csak ott még nyilvánosan meg is aláznak és utána terjesztik a ballépésed.

2017. okt. 28. 16:04
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
Hiedelmeik miatt.
2017. okt. 28. 16:06
 18/21 anonim ***** válasza:
16: Ha őszinte vagy, akkor azért kapsz a fejedre mert mit mertél csinálni, ha nem vagy őszinte, akkor meg azért hogy mért nem vagy őszinte.
2017. okt. 28. 16:22
 19/21 anonim ***** válasza:
A válasz roppant egyszerű. Míg a férfiak szinte csak olyankor jöhetnek össze egy nővel, ha udvarolnak, addig a nőknek csupán választaniuk kell az udvarlók közül, avagy legrosszabb esetben nekik is udvarolni.
2017. okt. 28. 22:16
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem álok már le egy olyan nővel akinek ilyen elvárásai vannak. Pár év múlva meg rájön hogy élni akar.Nagy kamu az egész.Amúgy egy férfi azért gondolja azt amit mert úgy van.
2017. okt. 29. 02:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!