Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen csajt, hogy lehet találni Magyarországon? És megtartani?
Igenjó nem? Kár, hogy nem sok ilyen szintü csaj szaladgál itthon. (Persze tudom itt a sok mamahoteles szűz síró 30 éves kisfiú bottal se piszkálná meg) . Jó külső nyilván alap, az adott is úgygondolom, de milyen egyéb ára lehet még egy ilyen csajnak? Ti mit gondoltok??
Ez egy elég délies kinézetű lány, akikből Magyarországon kevés van. Persze sok a barna hajú nő, de ők is szinte mindig világos bőrűek és sokszor nem is barna a szemük.
Ilyen csajt inkább a Mediterrániumban, Dél- és Közép-Amerikában vagy talán a Közel-Keleten találnál. Magyarországon ilyen sötét haja, szeme és bőre csak a cigánylányoknak van.
Látom az egyik első képén is, hogy fehér bőrű barátja van :)
Házon kívül kell keresni.
Megtartani hát.., attól függ mit akar s mily lehetőségeid vannak.
Jó relatív. Én ilyen embereken, ahogy rajtad is, csak mosolygok.
És még a gyakorin a pasik nyávognak,hogy a nők csak a helyes,gazdag pasikra buknak... Mikor ők sem különbek...
Amúgy külföldi diákok között keresgélj. De ha rájön hogy a csak a külseje inspirál kihajít, mint macskát....
Figyu, keress rá a neten. Ez a csaj feltöltette a száját elég rendesen.
Szerintem is nagyon szép ahogy így kinéz, de ha nem lenne ekkora a szája, akkor már is nem lenne ilyen ütős kinézete, mivel előtte elég vékonyka szája volt.
Amúgy meg tudod, bárki tud gyönyörűen kinézni, ha van pénze top kategóriás sminkekre, bőrápolókra, kezelésekre, plasztikai műtétekre.........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!