Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval gyakoris logika. A nők mindent a fizetéstől tesznek függővé.480 ezeret keresek nettó + cafeteria. Akkor pontosan miért is nincs barátnőm?
Régebben, amikor még egyetemista voltam, voltak kapcsolataim. Miért is nem jön össze senki?
Amúgy Pesten vagyok IT-s, ha valakit érdekel.
Azért, mert ez a logika nem működik.
Gondolkozz! Ha tényleg csak a pénz meg a külső számítana, akkor egy igénytelen, ronda közmunkásnak hogy lehetne barátnője? Pedig mégis van. (Nem, most nem azt mondtam, hogy minden közmunkás ronda/igénytelen, hanem azt, hogy vannak ilyenek is köztük, akiknél ugye több gyakoris rossz tulajdonság is egyesül, mégis párkapcsolatba tudnak lépni.)
22/N
Lehet, hogy csak a személyiséged miatt nincs barátnőd.
Lehetsz egy Adonisz, de ha bunkón viselkedsz/gondolkodsz (pl:olyan elveid vannak, hogy minden nő csak a pénzre bukik), aķkor csak az örömlányok vagy Marok Marcsa marad számodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!