Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy ismerek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ismerek sok olyan férfit, akik rengeteg jó belső tulajdonsággal bírnak, mégis szüzek, mert alacsonyak, csúnyák, és hamar kopaszodnak?

Figyelt kérdés

Céltudatosak, piacképes szakmát végeztek, sok pénzt keresnek, önerőből építették fel az életüket, eszesek, stb.

A sablonos tulajdonságokat, pl. kedves, humoros, azokat nem is említem, mert azok valamilyen szinten bárkire igazak.

Miért van az, hogy az ilyen "álompasik" a rengeteg pozitív belső értékük ellenére, csak azért szüzek lassan már 30 éves korukra, mert előnytelen a külsejük?

(Csak azért kérdezem, mert sokan a pénzre fogják a sikertelenségüket)

2017. okt. 27. 17:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"a nőzés világában viszont valószínűleg komolyabban megismerkednének a "kudarc" szó fogalmával."

Hibás a feltételes mód.

Korábban sem voltam egy nagy csajozógép, de voltak párjaim. Az utóbbi 1.5 évben viszont csak kudarc ért ezen a téren. Már a "bocs legyünk csak barátok" is sikernek számít a többi lekoptatás között.

A szűz ismerőseim nagy része pedig ezt a pár évet nem úgy élte meg, mint én, hogy addigra már több barátnője volt, hanem úgy, hogy ezzel kezdte a "pályát".

Nehezen tudom őket hibáztatni mostanában, mikor én is ott tartok, hogy ha most lennék szűz, akkor kb az is maradnék.

Van hibám? Bizonyára, nem is egy, de azért azt sosem gondoltam, hogy ennyire 0 esélye lehet valakinek

2017. okt. 27. 17:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Még nem tartanak ott fejlődésben. Tanultabb testvéreink gondoskodnak majd róluk, de rajtuk múlik, merre mennek.
2017. okt. 27. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:
A normális nőket ismerkedés szempontjából ezek közül egyik sem érdekli... Hiába van karrierje, a kapcsolat nem ezen fog múlni. Ha unalmas, munkamániás, pénzhajhász, nagyképű, nem tiszteli a nőket, határozatlan, antiszociális, alacsony az érzelmi intelligenciája akkor nem fog párt találni.
2017. okt. 27. 19:04
 14/14 anonim ***** válasza:
Szeretni lehet bármilyen csúnya férfit, de a szexuális vonzalmat nem lehet erőltetni. Lehet valaki belsőleg egy angyal, ha ronda mint a fos. :(
2017. okt. 27. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!