Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! A barátotok, férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A barátotok, férjetek autója manuális, vagy automata váltóval rendelkezzem?

Figyelt kérdés

Persze, most nem akarok senkit sem legolddiggerezni, de képzeljük el a szitut: van egy barátotok, néha kölcsönadja a kocsiját, esetleg férjetekkel vesztek közös autót. Milyen legyen?

(a nőgyűlölőknek pedig üzenném, hogy van automata 200ezerért, és manuális 150 millióért is.)

2017. okt. 26. 22:09
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%

Ha kölcsönadod a nődnek, akkor manuálist vegyél. A számokat ismeri a goldigger is, a betűket már nem biztos.

31/f

2017. okt. 26. 23:39
 22/30 anonim ***** válasza:
Manuális. Automatánál nekem nincs megy az ,,érzés", hogy én irányítom a kocsit 😂. Amugy teljesen mindegy, mindkettőt elvezetem de az automata nekem bem tetszik. Ez max akkor lényeges ha valaki automat váltóssal vizsgázot, mert akkor nem vezethet simát. De aki simával az bármelyiket vezetheti.
2017. okt. 27. 07:02
 23/30 anonim ***** válasza:
inkáb automata mert a volt barátom olyan béna volt hogy állandóan lefulladt. majdnem minden pirosnál. és csak ötödjére sikerült átmennie is a vizsgán. annyira nem érti az autó működését.
2017. okt. 27. 10:43
 24/30 anonim ***** válasza:

1. nincs autója, nem vezet, meg nem kell, gyors a vasút

2. ha lenne, akkor manuális, ugyanis automata váltós után nem vezethetsz rendeset (másét SEM), csak ha gyakorlati órákat és vizsgát teszel, ami piszok drága

2017. okt. 27. 11:34
 25/30 Sunshinedoll ***** válasza:
55%
Nekem van sajátom, nem kell kölcsön, de azért rendes vagy :D
2017. okt. 27. 11:54
 26/30 anonim ***** válasza:
22%

Ki mondja hogy automata váltós autó után nem vezethetsz manuálisát? A legtöbb drága autó, köztük telepjárók automaták.

Látszik, hogy itt csak a munkásosztály és a prolik válaszolnak akiknek jó ha van egy németből hozott használt autójuk.

2017. okt. 27. 11:55
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Bocs: terepjárók
2017. okt. 27. 11:56
 28/30 anonim ***** válasza:

Amelyik a barátomnak/férjemnek kényelmes. Én úgyse ülök autóba soha.

N

2017. okt. 27. 15:50
 29/30 anonim ***** válasza:
90%

Barátomnak nincsen jogsija (nekem van), tehát nyilvánvalóan autót sem fog venni a közeljövőben:D

Azért ha lehetne választani, inkább automata, mert elég sután vezetek, biztos sokat segítene a helyzeten:D

2017. okt. 27. 16:33
 30/30 anonim ***** válasza:
43%
Csakis automata legyen. Szabad a jobb keze és közben tud ujjazni :)
2017. okt. 27. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!