Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A barátotok, férjetek autója manuális, vagy automata váltóval rendelkezzem?
Persze, most nem akarok senkit sem legolddiggerezni, de képzeljük el a szitut: van egy barátotok, néha kölcsönadja a kocsiját, esetleg férjetekkel vesztek közös autót. Milyen legyen?
(a nőgyűlölőknek pedig üzenném, hogy van automata 200ezerért, és manuális 150 millióért is.)
Ma már ez hanyadik autós kérdés itt?
Automataváltós autóm van, mert városban kedvezőbb bár hosszútávon számolni kell vele hogy problémás lesz tizenvalahány év után (szerencsére az enyém nem ennyi). De egy bizonyos színvonal felett már csak automataváltós autók vannak. Mondjuk nekem egy kisebb női autóm van a három nagy német autócég egyikétől.
Hát nekem csak az rendes váltós autó kell, ne a kocsi döntsön helyettem!
Ha a páromnak automatás van, ám legyen, de 1. Én ahhoz hozzá nem nyúlok 2. Ő pedig ne sírjon, ha a váltós autómat akarja vezetni.
19/lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!