Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, járnátok olyan fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, járnátok olyan fiúval aki nem végzet főiskolát/egyetemet?

Figyelt kérdés
Igazából mehettem volna,de semmi nem motivált.Csak azért érdekel mert mindenhol azt mondogatják hogy a lányok diplomás pasit akarnak stb.
2017. okt. 26. 21:16
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem. Lehet leszavazni ez az igazság. Nekem terveim vannak, céljaim, szeretnék jó életet, intellektuálisan egy szinten levő párt. Ez van. Sok embernek nem fontos, ne aggódj.

23/N

2017. okt. 26. 22:27
 12/18 anonim ***** válasza:
16%
#11: Mark Zuckerberg egy intellektuálisan alattad álló ember, ugye? Vagy mondjuk Bill Gates. Jogra jártam, még mielőtt jönnének az ad hominemek.
2017. okt. 26. 23:31
 13/18 anonim ***** válasza:
34%

Fognak még meglepetések érni az életben.

Nekem sose volt diplomás párom, bár általában tudták a végzet és végzett közti különbséget.

2017. okt. 27. 05:20
 14/18 anonim ***** válasza:
9%

Igen. Azért ha valakinek van egy jó szakmája, tervei, jövőképe, simán kenterbe veri a "jó-lesz-ez-a-bölcsész-szak" típusú egyéneket :) Meg azokat akik 10 év alatt végeznek el egy bsc-t.

A szüleimnek sincs diplomája, mégis elértek mindent, amit egy diplomás nem biztos, hogy manapság megszerezhet magának.

Sőt. Van ismerősöm, akinek van diplomája, normális szakról és nem tud elhelyezkedni vele és nem azért, mert ne lenne hely itt-ott.

Nekem is van, mégsem érzem azt, hogy bárkinél jobb vagy több lennék, mert van. Érdekel és szeretem, amit tanulok, csinálok, gondoltam jobban belemélyedek és ennyi.

2017. okt. 27. 09:20
 15/18 anonim ***** válasza:
35%
En lassan mar egyetemre jarokkal/ vegzettekkel nem szeretnek :D nekem sincs megis van munkam :D
2017. okt. 27. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, sőt, jelenleg is kapcsolatban vagyok egy ilyen férfival, már évek óta.

Az összes barátnőm közül egy lánynak van csak diplomás párja egyébként, szóval erősen kétlem, hogy mindenkinél elvárás lenne.

2017. okt. 27. 15:52
 17/18 anonim ***** válasza:

#16 vagyok

"szeretnék jó életet, intellektuálisan egy szinten levő párt"

Tökéletes életünk van (értsd: ami rajtunk múlik, az minden klappol), és a párommal egy intellektuális szinten vagyunk :)

Ja, és nekem van diplomám, szóval nem arról van szó, hogy én meg az egyetemistákat/diplomásokat szólom le :D de nem lesz senki értelmesebb az egyetemtől. Volt pár irgalmatlanul buta csoporttársam....

Annyi, hogy a szakmunkásképzőkben sokan vannak, akik csak azért ülnek ott, mert máshova nem vették fel őket, de aki pl kifejezetten azért ment oda, hogy tudom is én, karosszérialakatos legyen, az attól még simán lehet értelmes, művelt, intelligens ember, csak épp a lakatolás érdekli, nem a sebészet... :D A legnagyobb könyvmoly, akit csak ismerek, az a szakmunkás párom, és bármiről lehet vele beszélgetni (pl kedvenc témáink az irodalom, történelem, és a fizika)

Úgy gondolom, aki ennyire lenéző, és általánosító, annak nem igazán kéne vernie magát a kis "intellektuális szintjére"....

2017. okt. 27. 15:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodtam,történelmet én is szeretem :D
2017. okt. 27. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!