Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig jön itt a szöveg hogy a férfiak csak a top 10-es nőket veszik észre, ráirtam egy csomó átlagosra azok se válaszoltak, akkor?
Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 17:47
11/14 anonim válasza:
"#6 Palvin Barbi speciel egy kétfokozatú skálán (átlagos / nem átlagos) tényleg átlagos. Teljesen tucat csaj, ha szembe jönne az utcán, meg sem ismerném"
Nincs több kérdésem.
12/14 anonim válasza:
Mindig ezzel a Palvin Barbival példálóztok. Szépnek szép ez tény,de van akinek nem jön be,más az ízlése. Mit nem lehet ezen megérteni?
13/14 anonim válasza:
Tényleg engedjük már el ezt a Palvin Barbit. Nem csúnya, de nekem Zoe Vanwest sokkal jobban bejön, pedig őt rajtam kívül mindenki rondának tartja.
14/14 anonim válasza:
Azert mert itt gyk-n koztudott hogy az atlagos lanyok csak a penzes csokakra mennek ra, rolad meg nyilvan ez nem koszon le sehogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!