Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mindig jön itt a szöveg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig jön itt a szöveg hogy a férfiak csak a top 10-es nőket veszik észre, ráirtam egy csomó átlagosra azok se válaszoltak, akkor?

Figyelt kérdés
2017. okt. 26. 17:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
62%
Így jártál
2017. okt. 26. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Biztos "azok" is érezték, hogy csak azért írsz rájuk, mert ha ló nincs jó a szamár is neked.
2017. okt. 26. 17:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Mert ilyenkor az élőben ismerkedés számít. Hol írtál rájuk? Társkeresőn, facebookon vagy itt? Facebookon nem ismerkedni vagyunk fent, Itt meg nem látod ki átlagos és ki nem + itt sem ismerkedni vagyunk fent.

Nekem itt egy srác már csomószor írt ugyanazzal a szöveggel, nem lehet, hogy te is ugyanazoknak írtál? (gondolom aki nekem ennyiszer ír az rajtam kívül még csomó nőnek ír naponta)

2017. okt. 26. 17:50
 4/14 A kérdező kommentje:
miről beszélsz második?egy átlagos nemjöhet be nekem?
2017. okt. 26. 17:51
 5/14 A kérdező kommentje:
facebokon nem ismerkedtek?ne röhögtess,egyszer rám irt egy lány facén,találkoztunk,csak nemtudtam beszélni ezért nemlett a dologból semmi
2017. okt. 26. 17:53
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Miután többek között ezen az oldalon is tucatjával írják a férfiak, hogy szerintük Palvin Barbi, meg hasonló kaliberű nők finoman szólva átlagos, de inkább átlag alatti kinézetűek, ezért ne haragudj, ha enyhe kétkedéssel fogadok minden megnyilvánulást arról, hogy ti csak az "átlag" csajoknál próbálkoztok.
2017. okt. 26. 18:01
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg beszélni!
2017. okt. 26. 18:18
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
#6 Palvin Barbi speciel egy kétfokozatú skálán (átlagos / nem átlagos) tényleg átlagos. Teljesen tucat csaj, ha szembe jönne az utcán, meg sem ismerném.
2017. okt. 26. 18:21
 9/14 anonim ***** válasza:
88%

"egy átlagos nemjöhet be nekem?"

De neked bejöhet, de az nem biztos, hogy te is bejössz nekik. Ennyi.

A szépség mindenkinél más, ízlések és pofonok.

És milyen szöveggel írtál rájuk? Gondolom mindegyiknél használtad a CTR C, CTRL V-s módszert. Akkor pedig ne csodálkozz, hogy senki se kíváncsi rád!

2017. okt. 26. 18:23
 10/14 anonim ***** válasza:
16%
" Biztos "azok" is érezték, hogy csak azért írsz rájuk, mert ha ló nincs jó a szamár is neked." Na akkor most belehet már fejezni a hülyeséget. Ha az ember átlagon aluli külsővel szép csinos barátnőre vágyik,akkor az a baj,mert mit képzel magáról,miért nem a saját szintjén keresgél,ha ismerkedni próbál egy saját szintjén levővel vagy kicsit annál jobbal,akkor meg az van,hogy csak azért mert ha nincs ló jó a szamár is,meg valamiféle "pótléknak" kell neki biztosan. Tehát ha valaki átlagos vagy átlagon aluli férfi,az egyáltalén ne ismerkedjen,mert neki nem szabad? Hokizzon csak,vagy k.vázzon? Az ilyen válaszokból erre lehet következtetni.
2017. okt. 26. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!