Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik a nőket szidják és bizonygatják, hogy minden nőnek egyszerre legalább öt udvarlója van, azok honnan veszik ezt az adatot?
Nekem van párom, éppen ezért látszik rajtam, hogy nem vagyok nyitott semmire, nincs is egyetlen udvarlóm sam (nem, nem csak nem veszem észre őket, hanem tényleg nincs).
Konkrétan tegnap emiatt lehazugoztak, hogy ne etessem őket, biztos nekem is tízfős sleppem van férfiakból.
Komolyan, ennyire elkeseredettek, elvakultak, hogy a saját hazugságaikat is elhiszik? Vagy mi célból fröcsögnek itt egyesek egész nap?
Azt várják, hogy majd a kormány kötelező barátnőt utal ki nekik, ha már ők maguk farokfotó küldözgetésen kívül nem képesek máshogy nőkkel kommunikációt létesíteni?
A válaszom vége az nem arra vonatkozik, hogy a hátrányban levők, hogyan tudnának felfejlődni arra a szintre mint amit egy sármos focista srác a kisujjából kiráz a nőket érintően. Az az egész arra próbál rámutatni, hogy pont úgy szarjátok telibe ezeket a srácokat a férfiakról alkotott véleményetek megfogalmazása közben mint ahogy a legtöbb férfinak eszébe sem jutnak bizonyos nők (nem éppen szép, dagi, buta mit tudom én) amikor ők kijelentenek egy olyat, hogy "minden nőnek van 10 kanja".
Amikor ti itt rinyáltok vagy otthon a szoba sarkában, hogy nem kelletek egy férfinak sem akkor gyanítom nektek is egy bizonyos férfi réteg jár az agyatokban akik közül nem kelletek senkinek. És az meg a ti saját hazugságotok amit elhisztek. Biztos sokótok kellene valakinek, csak éppen ő nem elég megnyerő csóka az adott lány számára.
Persze érthető, hogy aki nem tetszik neki azzal nincs értelme összejönni, de semmivel nem különbek a ti elvárásaitok, igényeitek, síránkozásaitok, kijelntéseitek mint azok amiket a férfiaktól zokon vesztek.
"Én alapvetően jót szórakozok a vitákon csak az zavar hogy ezek a pasik minden nyűgük miatt a nőket és a világot szidják abba bele sem gondolva hogy talán az ő készülékükben van a hiba." Ennek a mondatnak a vége nem tetszik nekem. Nem feltétlenül CSAK ők a hibásak. Nyilván vannak dolgok amiken ők is tudnának valamennyit változtatni és akkor jobb helyzetben lennének, de az a helyzet, hogy sok rinyáló van akinek a problémáiból megértek néhány dolgot, amit úgy általában a nőkre vetítenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!