Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak, akik a nőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik a nőket szidják és bizonygatják, hogy minden nőnek egyszerre legalább öt udvarlója van, azok honnan veszik ezt az adatot?

Figyelt kérdés

Nekem van párom, éppen ezért látszik rajtam, hogy nem vagyok nyitott semmire, nincs is egyetlen udvarlóm sam (nem, nem csak nem veszem észre őket, hanem tényleg nincs).

Konkrétan tegnap emiatt lehazugoztak, hogy ne etessem őket, biztos nekem is tízfős sleppem van férfiakból.

Komolyan, ennyire elkeseredettek, elvakultak, hogy a saját hazugságaikat is elhiszik? Vagy mi célból fröcsögnek itt egyesek egész nap?

Azt várják, hogy majd a kormány kötelező barátnőt utal ki nekik, ha már ők maguk farokfotó küldözgetésen kívül nem képesek máshogy nőkkel kommunikációt létesíteni?

2017. okt. 26. 09:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Na most megtudtam, hogy amiért írogatok pár pasi haveromnak, volt osztálytársamnak, másodunokatesómnak, már egyből sorban állnak nálam az udvarlók XDD

Egyénkébt azért gondolják, mert nekik csak a 10/10-es csaj a "nő", illetve mert egymást sokkolják ezekkel, amúgy nővel még nem beszéltek az anyjukon kívül (aki biztos büszke lenne, ha látná miket írogat a fiacskája...)

2017. okt. 26. 10:41
 12/21 anonim ***** válasza:
84%
Ahogy előttem írtak csak a bomba nőket veszik nőszámba,minden kérdésük válaszuk elé oda kellene tenni, hogy " A bomba nőkbek miert van sok udvarlója, az átlagos pasiknak meg senki?" Nekem még senki nem udvarolt, ronda,büdös fiúk szoktak odjönni az állomásin, hogy szpojam már el őket, egy kedves szót sem kaptam még pasitól.Facebookra ritkán teszek képet, a profilképemen 4 like van a szüleim, a testvérem meg a barátnőm. Csúnyaarcú és duci lány vagyok.A 20 évem alatt nem volt 3-5 udvarlóm, nemhogy egy nap. Van pár qrvás plázacica az egyetemen, azoknak udvarolnak az egész suli,az átlagos lányoknak 1 év alatt csöppen 1-2 kapcsolat,a csunyáknak meg az utcán is beszólnak, hogy "bálna".Aztán ugyanezek panaszkodnak hogy ugyan miért nem kellenek a jó nőknek.
2017. okt. 26. 10:44
 13/21 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, nőként azt mondom, hogy szerintem igazad van. Csodálkozok azon, hogy sokan nem tudják erre a pontos választ. Röviden: ezekkel a olcsó csávókkal és analíziseikkel azért nem érdemes foglalkozni, mert állandóan csak a bunkó plázanőket válasszák ismerkedéskor, a normális, értelmes nők számukra nem is jöhet szóba. Most akkor Te normális és átlagos nőként miért foglalkozol ilyen bunkó analízisekkel? :) Csakis az értelmes, olvasott férfiak társaságát lenne szabad keresni, még egyszerű barátként is.
2017. okt. 26. 10:59
 14/21 anonim ***** válasza:
59%

5. vagyok. Nem csak az ilyen bomba műnők érdeklik a férfiakat és nem csak közülük kerülnek ki olyanok akikért az a verseny megy mint ami okán ez a kérdés is megszületett. Aláírom, hogy többségben vagy ezeket a műnőket hajkurásszák sokan vagy az egyszerűen szép, csunos csajokat. És azt is aláírom, hogy azok a nők akik nem tűnnek ki ennyire a többi közül őket kevesebben találják meg. Ezért is érthető ez a kérdés. De ez az egész ettől árnyaltabb.

Egyébként én férfiként is elmondhatom, hogy ezen az térfélen is megfigyelhetők hasonló dolgok. Csak, ha egy férfi hozza fel azt a témát, hogy a Facebookon pózolgató sármos bájgunárok mennyi likeot kapnak a csajoktól, mennyit meg tudnak könnyedén dugni és akik nem ilyen helyesek, kisportoltak vagy népszerűek azok meg alig találnak csajt maguknak, akkor megmondjátok ti nők, hogy adjon lentebb az igényeiből és ne síránkozzon mint egy kislány.

Nektek lehet sírni azon, hogy ti nem vagytok úgy körülrajongva mint a dekoratívabb lányok (még ha sok férfi ezt is hiszi), de egy kevésbé helyes, egyszerűbb srác egyáltalán nem rinyálhat itt ezért.

Miért van ez?

2017. okt. 26. 11:08
 15/21 anonim ***** válasza:
77%
15-ös egyáltalán nem tudod miről szól ez a kérdés. Ez nem a megszokott nem kellek senkinek szegény kicsi én duma csupán idegesítő hogy olyan férfiak akik nőt közelről életükben nem láttak tökéletesen tudják milyenek a nők mit akarnak mit gondolnak és milyen az életük. A legtöbbünk nem is vágyik arra hogy napi x pasi nyomuljon rá. Sőt sokan akik rendszeresen felszólalunk ezeknél a kérdéseknél párkapcsolatban vagyunk és semmi szükségünk plusz udvarlókra. Viszont sok minden azért sértő mert ezek szerint a férfiak szerint azért mert nem farokkal születtem rosszabb ember vagyok és egyszerű mint a faék.
2017. okt. 26. 11:42
 16/21 A kérdező kommentje:
16-nak van igaza. Egyáltalán nem sajnálom magamat, csak unom, hogy bármit írok, az itteni férfiak egyből ráugranak, hogy nem igaz, mert ők jobban tudják
2017. okt. 26. 11:59
 17/21 anonim ***** válasza:
0%

Elmebeli hiányosságaik miatt.

Te hiányosságod részhalmazának megnyilvánulása, foglalkozol ezekkel.

2017. okt. 26. 12:32
 18/21 anonim ***** válasza:
87%
Mert mindenki magából indul ki. Nekik másból sem áll a napjuk, csak leveleket küldözgetnek napi 30 nőnek. Tehát azt hiszik, hogy a többi férfi is ezt teszi, tehát minden nő napi 100 üzenetet kap. Csak hála az égnek a normális férfiak nem ezt csinálják, tehát csak a debilektől kapunk napi 20 ismerkedős üzenetet.
2017. okt. 26. 12:51
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem akartok udvarlóak akkor nem akartok. Mit csináljunk ezzel? Fordulj el, állj háttal, ne írj vissza és akkor nem udvarolnak. Ha nem tetszik valami ezen az oldalon, nem a ti akaroatotok érvényesül és nem az van amit ti látni szeretnétek akkor az valószínűleg nem véletlenül van. Nem muszáj itt lenni. El lehet menni erről az oldalról, van még ezen kívül pár weboldal.

Én is rágódhatnék azon, hogy napi szinten be vagyok sorolva a pinavadászok közé, mert 100-szor le van írva, hogy a mocsok férfiaknak csak a szex a lényeg. Pedig én úgy érzem, hogy rám ez nem igaz és mégsem vágom be a durcát miatta.

Neked éppen nincs slepped és nem udvalolnak 10 fős csoportokban. Na és? Másik nőknél bepróbálkoznak 10-en. Megint másiknál meg senki. És?

Pontosan ugyan úgy vannak olyan nők is akiket elkerülnek a férfiak és vannak olyan férfiak is akik után egy nő sem érdeklődik. Ez sem véletlenül van így. Olyannyira nem foglalkoznak egymással, hogy amikor azt mondják, hogy minden nőnek van 10 udvarlója akkor eszükbe sem jutnak azok akiknek nincs. Amikor ti azt mondjátok, hogy minden férfit csak a szex érdekel nektek sem jut eszetekbe az akit nem csak ez érdekel.

Én válaszoltam a kérdésre, hogy honnan vannak ezek az adatok. Szét kell, csak nézni és lehet látni, hogy rengeteg csajnak rengeteg srác csapja a szelet. Jaa, hogy vannak olyan lányok akiknek nem? Azok pont úgy nincsenek észrevéve mint addig vagy mint ahogy sok srácot ti nők sem vesztek észre egy egész életen keresztül.

Mondjuk azt, hogy tényleg általánosítás az, hogy minden nőnek 10 udvarlója van. És tegyük fel, hogy ez az általánosítás tényleg azért van, mert a férfiak a csinos, szép, kelendő vagy éppen a plázacicákat veszik alapul. És amikor ti nők a férfiakról alkottok általánosításokat akkor figyelembe veszitek a dagi, félénk, pattanásos, kocka, nem túl jóképű srácokat is vagy a ti szemetek előtt is a sármos, helyes, izmos, szálkás, jó pasik vannak?

Erősen kétlem, hogy a ti kijelentéseitek előtt megvizsgálnátok az egész férfi társadalmat. Ti sem vesztek figyelembe minden féfit. Ha így lenne akkor itt sem lenne ennyi egyedülálló srác.

2017. okt. 26. 19:49
 20/21 anonim ***** válasza:

Utolsó abban igazad van hogy a minden férfi. .. mondatok épp úgy értelmetlenek és általánosítók. Én ilyeneket nem jelentek ki mert szerintem butaságra vall ha az ember kizárja a másság lehetőségét. Viszont a minden pasi dugni akar kérdések és válaszok sokkal ritkábbak mint a rinya Rozik. Én alapvetően jót szórakozok a vitákon csak az zavar hogy ezek a pasik minden nyűgük miatt a nőket és a világot szidják abba bele sem gondolva hogy talán az ő készülékükben van a hiba. Sőt kikérik maguknak ha valaki erre rávilágít. Én a férfiak helyében is mérges szoktam lenni amikor ezek a pasik önmagukból kiindulva a férfiakra mondanak (szerintük) tényeket.

Az is zavaró hogy pát éve még egész érdekes volt ez a fórum mert voltak filozófiai kérdések és több volt a valós élethelyzet szülte kérdés. Ma már ott tartunk hogy 5 kérdésből 3 miért nem dugnak velem a nők típusú hiszti. Igen el lehet menni ha nem tetszik ez tény. Sokan meg is tették szerintem ezért is szűntek meg az érdekes kérdések. Már én is csak vitatkozni meg szórakozni járok föl. Ha véletlenül van egy értelmes kérdés amiben tudok segíteni megteszem de már nem ez a cél. Szerintem ez szomorú.

A válaszod végét nem értettem. Ha figyelembe vesszük a kövér élet nélküli kockákat attól miért lesz csajuk? Aki nem vonzó az attól sem lesz vonzó hogy alaposan megfigyelem. Ezt már csak azért is tudom mert több ilyen fiú barátom van.

A megoldás ha a kövér szociálisan alul fejlett kocka kimegy az életbe háttérbe szorítja a gépet mozogni kezd hogy a teste formálódjon és elkezd barátokat szerezni hogy bepótólja a szociális lemaradását. Ezekután megpróbál nőkkel ismerkedni először baráti céllal.

Pont az a zavaró az ilyen emberekben hogy azt várják a világ idomuljon hozzájuk.

Persze ez épp úgy igaz a 0 szociális élettel rendelkező dagadt (vagy egyéb hátráltató tényezőkkel rendelkező) nőkre is. Ha meg nem akar tenni az ügyért ne vergődjön.

2017. okt. 28. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!