Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a lánynak akivel ismerkedek, hogy kicsit büdös szaga van? Szerintem nem fürdik minden nap.
Amúgy aranyos meg minden, jó fej is, szeretek vele lenni!
De néha mikor megcsap a szaga...elmegy a kedvem tőle :(
Azért itt sok fontos kérdés is felvetődik.
Ő büdös vagy a ruhája? Esetleg cigizik, régi lakásban lakik, vagy biztos, hogy ő izzadság szagú?
A haja, szája, körmei tiszták? Mert, ha ezekre ad akkor biztosan fürdik is rendszeresen.
Miért akarod megmondani neki?
Nekem is van egy kellemetlen szagom. Naponta fürdök, ha úgy van, akkor kétszer is, és használok dezodort, parfümöt, viszont izzadásgátlót nem tudok, allergiás vagyok rá, a dezodorok meg ugye nem tudják megakadályozni, hogy ömöljön rólam a víz. Ideig-óráig jó illatot csinálnak, de 1-2 órára max.
Ha valaki közölné velem, zavarba hozna, rosszul érezném magam, és ennyi, nem tudnék semmit csinálni a dologgal attól még..
Szóval mi a célod a közléssel? Hogy elszomorítsd? Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!