Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érettebb nőket miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb nőket miért nem érdekli egy 30 körüli férfi?

Figyelt kérdés
Regisztráltam egy társkereső oldalra, ahol viszonylag több a 35-45 körüli nő. Írtam több nőnek is, de ők nem szeretnének semmit a korkülönbség miatt. Sportos alkat vagyok, edzek, egészségesen étkezem, érdeklődő vagyok, átlagos munkám van. A fővárosban élek normális körülmények között. A hasonló korú nők szerint minden rendben velem. Az előző kapcsolatom is egy érett nővel volt (közel 2 évig tartott). Eddig csak szerencsém volt, hogy érett nőkkel voltam kapcsolatban vagy az elmúlt években megváltoztak a nők és nem keresnek fiatal férfit? Ha nem változtak meg, akkor csak a szerencsén múlik?

#kapcsolat #érett nô
2017. okt. 25. 14:01
 1/5 anonim ***** válasza:
10%

Te még biztos nem hallottad azt, hogy a nők az idősebb, a férfiak meg a fiatalabb partnert keresik.

Bár 30 körül lehet nem sírni kéne ezen, nem gondolod?

2017. okt. 25. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
10%

1. Miért nem a korodbelieknél próbálkozol?

2. Eléggé szánalmas, ha azt hiszed, hogy csak az idősebb nők lehetnek érettek. Ők max csak tapasztaltabbak, ott se mindenki agyilag érett!

3. Nincs semmiféle szerencse, te magad van életed alakítója!

2017. okt. 25. 14:13
 3/5 anonim ***** válasza:
62%

Engem speciál azért, mert most a 25 alattiak érdekelnek.

39/N

2017. okt. 25. 14:38
 4/5 anonim ***** válasza:
41%

Érett férfiaknak adnak esélyt inkább.

38n

2017. okt. 25. 15:58
 5/5 anonim ***** válasza:

27 éves vagyok, de nekem minden oké volt az idősebb nőkkel. Nem ők a célpontjaim elsődlegesen (főleg miután kiéltem magam a kíváncsiságom velük már), de lehet azért találni érdeklődő nőt az elutasítások ellenére.

Tavaly voltam egy 37 éves gyermektelen nővel és egy 40 éves, kétgyerekes elvált anyukával is. (Nyilván szex is volt). Az utóbbival összejártunk vagy három hónapig.

Nekem nem volt nehéz ismerkednem, kb 50 idősebb nő lehetett akire ráírtam és végül kettővel lett valami.

Amúgy elég fontos az, hogy ne úgy szólítsd meg őket, mint ahogy a huszonéves lányokat. Máshogy kell velük beszélni.

2017. okt. 25. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!