Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A még egyetemista lányok milyen alapon várják el az anyagi jólétet a férfiaktól?
4 évig voltam egyetemista, de egy ilyen lánnyal sem találkoztam. Na mindegy, gondolom a pesti egyetemekről van szó, ott elhiszem, hogy ilyenek.
Viszont igen is elvárom az "anyagi függetlenséget attól a férfitől, aki már nem tanul. Én is haladok az életemmel, akkot ő is haladjon az övével. Igaz én suli mellett is megkerestem egy minimálbérhez közeli összeget. Aki dolgozik, annak legyen pénze, ennyi. Ahogy a férfi igen is várja el az egyetemista lánytól, hogy sikerüljenek a vizsgái, tanuljon, legyen értelme, hogy egyetemre jár stb. Természetesen engem senki ne hurcolásszon nyaralásokra meg vacsorákra meg hasonló fölösleges baromságokra, maximum hívjon meg egy kávéra heti egyszer. Ettől függetlenül szerintem elvárható, hogy aki dolgozik az pénzt is keressen. Nem azért, mert rám kell költenie (sőt örülök ha nem teszi), de azért haladjon már valamerre. Ne azért dolgozzon, hogy csináljon valamit, mert én se azért mentem egyetemre, hogy ne otthon üljek.
De ahogy előttem is írták, hasonló hasonlót vonz. Ha csak az idióta anyagias p.csák találnak meg, akkor érdemes elgondolkozni rajta, hogy te vajon nem vagy-e hasonló kaliber.
Pesten járok bölcsész karra, életemben nem láttam még olyan csajt, mint amilyet a kérdező ír.
Cserébe olyan pasit már láttam, aki kollektíven oltja a bölcsészeket (mert nyilván minden BTK-s elvont lusta szabadbölcsész aki egész nap be van tépve és unatkozik :DDD ), emellé általánosít, gold diggerezik, stb. :)
Kedves kérdező, én könyvmoly vagyok, egyetem mellett dolgozok, amiből eltartom magam... nem várom a páromtól, hogy pénzt költsön rám, nem cigizek, stb. Ha élőben is olyan a stílusod, mint itt, akkor szóba se állnék veled :D nem lehet, hogy ott a bibi, hogy ismeretlenül lenézel másokat olyan dolog miatt, amiről semmit se tudsz?
Mindenki azt vár el, amit nem szégyell, max nem kapja meg és egyedül marad.
Ha nem bírod nekik ezt nyújtani, akkor keres olyat, akit nem érdekel ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!