Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, miért féltek a nőktől? Miért mondjátok csinosnak, és nem szépnek, ha tetszik?
Csinosnak inkább akkor mondanak valakit, ha szépen fel van öltözve, jól áll rajta a ruha, van stílusa.
Szépnek meg akkor ha tetszik az arca, az alakja, szóval úgy külsőleg maga az ember.
Miért nem merik kimondani a férfiak, ha valaki tetszik nekik?
Eleve idióta a kérdés. Miből gondolod, hogy nem mondják a férfiak, hogy szépnek tartanak, ha szépnek tartanak?
Hidd el, mondanák, ha annak tartanának.
Erröl meg nem nagyon hallottam.
Barati körömben inkabb az ellenkezöje a gond, hogy egyesek kb. minden 3-ik lanynak melyen a szemebe neznek es valami ehhez hasonlo szöveggel allnak elö: "Ne haragudj, de el kell, hogy mondjam, te a leggyönyörübb lany vagy, akit valaha lattam..." Sokszor nevetseges, ritkan, de azert bejön nekik.
Ha egy lany szep, en is öszinten megmondom neki, ha kivancsi ra vagy baratok vagyunk. Mivel boldog parkapcsolatban vagyok egy valoban gyönyörü lannyal, ezert random lanyoknak azert nem mondom, hogy szepek, mert felreerthetö szituaciokhoz vezethet...
Szép vagy. Na jó, miután hallottad, amit akartál, rátérek a válaszra.
A csinos lehet a szépnek is a szinonimája, nem mindenki különbözteti meg a két szót annyira, mint te. A csinos ráadásul az ember alakjára is utalhat, például ha sokat sportolsz, akkor csinos alakod van.
Egyébként nekem sokkal jobban esik, ha a belefektetett energiát (edzés, megfelelő ruhaválasztás, jó smink) dicsérik, mint azt, amit a genetika adott. Ezekért ugyanis megdolgoztam, és jó érzés, amikor a munkámnak megvan a gyümölcse.
22/N
"a szépségét dicséred, nem a ruháját."
Mi van akkor, ha pont a ruha által lesz kiemelve ki az egyén szépsége? Ok, addig is szép valaki, de a ruha+szépség együtt nyomatékosabb tud lenni néha - szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!