Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van ilyen rengeteg 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen rengeteg 30 körüli normális intelligens diplomás jó egzisztenciával rendelkező szingli férfi akik ráadásul még nem is csúnyák?

Figyelt kérdés

Van pár szingli nő ismerősöm aki párt keres főleg interneten és mesélik hogy rengeteg ilyen jó férfiakkal

mennek sorozatba randizni viszonylag, normális jó pasikkal, hogy hogy ezek a férfiak még nem találták meg a társukat 30 évesen. Hogy lehet ilyen rengeteg normális szingli férfi ebben az országban teljesen le vagyok döbbenve....

2017. okt. 22. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A listát én is kérem...!
2017. okt. 22. 21:37
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Mert még kevesebb a normális szingli nő.
2017. okt. 23. 00:28
 13/17 anonim ***** válasza:
55%

Intelligens, diplomás, jól kereső férfi vagyok, nem élek anyámmal, elhízva sem vagyok, és nincs párom.

Miért? Mert vége lett az előző kapcsolatomnak, és azt látom, hogy a nők 99%-a aki korban illik hozzám kb semmit nem tett le az asztalra, a munkáját gyűlöli, meg nem él belőle, így anyuékkal lakik, de cserébe igényei azok vannak, fent az egekben.

2017. okt. 23. 00:42
 14/17 anonim ***** válasza:
32%

Én egy ilyennel sem találkoztam aki 30 feletti jó egzisztenciával,rendes,kedves,okos férfi

Ilyen NINCSen!!

2017. okt. 23. 05:29
 15/17 anonim ***** válasza:
58%
14: valószínűleg nem állnak szóba veled.
2017. okt. 23. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:
41%

- sokan vannak közülük, akiket 20onévesen csak a dugás érdekelt, azt meg minden sarki diszkóban találtak, ha tényleg jól néztek ki... aztán gondolom, a környéken meglett a hírük / ha nem, akkor ők is komolyabbat kezdtek el keresni, és azért a komolyabb, jól kinéző nők nagy része '20-as éveikben, '30-as éveikben is foglalt

- lyukvadászok még most is, egy-egy numeráért simán elviszik randizni az illetőt (aki még nem ismeri, milyen)

- ilyenkor szoktak az első komoly kapcsolatok felszakadni, ha vmi fontos dologban nem értenek egyet

- az is lehet, hogy más rossz tulajdonságuk miatt nem kelendőek (anyu pici fia, igénytelen, féltékenykedős, szélsőséges)

2017. okt. 26. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Minek mennek sorozatban randizni?Akkor mégsem olyan jók azok a pasik hogy megmaradjanak egynél valameddig?Vagy ribik a barátnőíd?Egy randi után meg hogy állapítják meg hogy azok a pasik tényleg diplomások,normálisak,szinglik vagy jó egzisztenciával rendelkeznek?
2017. okt. 27. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!