Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen estben ez normális?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy férfival Facebookon. Tegnap nem voltam Facebookon, azt állítja ideges volt, és hogy miért nem írtam neki akkor sms-t hogy nem leszek fent, és hogy ideges volt. Pedig aznap amúgy beszéltünk, csak este nem. Azt állítja ha összejövünk többet kell beszélnünk Facebookon, ha nem találkozunk.
2017. okt. 21. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem rekeszd be vele az ismerkedést, eléggé idegbeteg, rinyáló típusnak tűnik. Ha valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor hisztizik. Próbál téged beszabályozni már most, mit gondolsz, mi lenne, ha már egy pár lennétek?
2017. okt. 21. 14:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem, nagyon nem.

Idegbeteg állat, válaszolna az ilyennek a franc többet

2017. okt. 21. 14:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem. Tekintsd ezt into jelnek, hogy ha nem akarsz a tulajdona lenni akkor keress mast.
2017. okt. 21. 15:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen, egy este beszélgettünk, egész szimpatikus volt, de egyre többet akart. Utána szinte mindig írt, még ha fenn sem voltam, és panaszkodott, hogy keveset beszélünk. Pár nap után már találkozni akart, és azt kérdezgette, hogy nekem ő tetszik-e. Annyira rám akart telepedni, hogy végül összevesztem vele, és megszakítottam vele a kapcsolatot. Pár hónap múlva még egyszer írt, de leráztam azzal, hogy mással randizom már. Örülök, hogy nem fecséreltem rá több időt, de azóta nem válaszolok olyanok üzeneteire, akik csak így rám írnak. Szerintem zárd le a dolgot, nem jó ilyenbe belekeveredni.
2017. okt. 22. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!