Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegény nők! Ti módosabb pasira tartotok igényt, vagy megelégedtek a szegénnyel is?
Olyanra, aki hajlandó tisztességesen dolgozni, és lehetőleg nem utálja azt, amit csinál.
Naplopókra szegény nő létemre se tartottam soha igényt.
első : sikerült már gazdag pasit akasztanod magadnak?
hármaska : te nem vagy naplopó ha szegény vagy?
mert a szegény pasit automatikusan annak szokták tartani a nők.
Ha egy ikerpár, akik minden tekintetben pontosan ugyanolyanok, leszámítva az anyagi helyzetüket, bepróbálkozna nálam, akkor a gazdagabbat választanám. Ha két teljesen eltérő pasi kezdeményezne, akik közül a módosabb egy arrogáns bunkó faxkalap, a szegényebb pedig egy jóravaló, törekvő, szimpatikus férfi, akkor nyilvánvalóan ez utóbbit választanám, vagy ha annyira rossz az anyagi helyzete, akkor egyiküket sem.
Én ugyan nem vagyok _teljesen_ földönfutó, de nem is szeretnék az lenni, ha olyan pár kerülne mellém, akinek a mindennapi megélhetés is problémát okozna, az engem is lehúz, és akárhogy is nézzük, a párkeresés nem jótékonysági alapon működik, az emberek önzők (én legalábbis egészen biztosan), ha tehetik, értelemszerűen a könnyebb utat választja mindenki, ami neki magának jobb. Aki nem így tesz, az lelkiekben bizonyára nagyon gazdag és tiszteletre méltó, de ez kétlem hogy a hűvös téli éjszakákon vagy az éhező gyereke mellett kifejezetten megnyugtatná.
Szóval eddig erősen a módosabb pasik felé húznak az eddigi kommentelők.
Folytassuk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!