Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért írhat egy férfi ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért írhat egy férfi ilyet?

Figyelt kérdés
Írtam hogy elmegyek otthonról egy kicsit kikapcsolódni. Erre írta hogy rövid pórázra kötne mosolyjellel, utána írja hogy csak viccelt, mert ő nem ilyen.
2017. okt. 21. 09:57
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Szerimtem sok jelentséget ennek ne szánj. Csak apró szúrkálódásféleség akart lenni.
2017. okt. 21. 10:00
 2/7 anonim ***** válasza:
53%
Én írtam volna ezután, hogy szájkosarat is adnék rád mert megharapsz valakit és aidsesek lesznek tőled az emberek. Napi kétszer valami kapsz csontot is :D
2017. okt. 21. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Mindegyik bizonygatni szokta, hogy "nem, én nem vagyok ilyen, én más vagyok", de legtöbbször kiderül, hogy bizony tipikus pasi. Lehet, hogy csak vicceskedésnek szánta, de bennem itt már felmerülne, hogy igazából féltékenykedő, birtokló típus. Aki abszolút nem ilyen, az abszolút nem tesz ilyen megjegyzéseket, még poénba csomagolva sem.
2017. okt. 21. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

Az a baj, hogy ezt csak az idő tudja eldönteni.

Most még nem lehet tudni, hogy csak poén volt, vagy ott volt mögötte az igazság is.

Annyit tudok mondani, hogy bizonygatós pasival már nekem is volt dolgom, és nem lett jó vége.

22/N

2017. okt. 21. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Viccből, amint azt utána közölte is.
2017. okt. 21. 11:22
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
3: vagy tényleg pórázra akarja kötni. Szex közben :D
2017. okt. 21. 15:42
 7/7 anonim ***** válasza:

A héten a 4-edik "rövid pórázra kötne" kérdés!

Még mindig nem tudtad eldönteni, hogy ez a fétis bejön-e neked, vagy megállás nélkül ezt irkálja a srác?

2017. okt. 22. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!