Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is éreztek néha magányt?
Ha egy lány csak egy kis időre is egyedül marad egy szórakozóhelyen, regisztrál egy társkeresőre, vagy csak egyszerűen felfedi a nemét itt egy hozzászólás után, rögtön megrohamozzák az ismerkedni próbáló férfiak. Így hogy szinte azonnal megismerhet új barátokat/udvarlókat, fogja valaha is érezni hogy mi az az igazi magány?
Ti már voltatok igazán magányosak?
23F
Már bocsánat, de szerintem maga a kérdés is furcsa. Miért ne lehetnének a lányok/nők is magányosak? Férfi, nő, mindenki ember, és alapból ugyanazok az érzések szerintem, csak kicsit máshogy éljük meg őket. Abban igaza volt az előttem lévő egyik válaszolónak, hogy attól nem lesz valaki kevésbé magányos, hogy valaki felszínesen érdeklődik iránta. Sőt, még a komoly érdeklődés sem számít annyira, ha te azt nem viszonzod, és tehernek érzed.
Mindenki vágyik társra, akár bevallja, akár nem, és lehet olyan időszak, mikor ezt a hiányt a barátok meg a család sem tudja pótolni.
"Mindenki vágyik társra, akár bevallja, akár nem, és lehet olyan időszak, mikor ezt a hiányt a barátok meg a család sem tudja pótolni"
igazad van, de az önámítók nem akarják ezt beismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!