Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti is éreztek néha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is éreztek néha magányt?

Figyelt kérdés

Ha egy lány csak egy kis időre is egyedül marad egy szórakozóhelyen, regisztrál egy társkeresőre, vagy csak egyszerűen felfedi a nemét itt egy hozzászólás után, rögtön megrohamozzák az ismerkedni próbáló férfiak. Így hogy szinte azonnal megismerhet új barátokat/udvarlókat, fogja valaha is érezni hogy mi az az igazi magány?

Ti már voltatok igazán magányosak?

23F

2017. okt. 21. 00:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
22%
Magányos faj vagytok ti, ember. E kérdések... Ha tudnátok mi megy végbe a kis buksitokba...
2017. okt. 21. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:
86%

Már bocsánat, de szerintem maga a kérdés is furcsa. Miért ne lehetnének a lányok/nők is magányosak? Férfi, nő, mindenki ember, és alapból ugyanazok az érzések szerintem, csak kicsit máshogy éljük meg őket. Abban igaza volt az előttem lévő egyik válaszolónak, hogy attól nem lesz valaki kevésbé magányos, hogy valaki felszínesen érdeklődik iránta. Sőt, még a komoly érdeklődés sem számít annyira, ha te azt nem viszonzod, és tehernek érzed.

Mindenki vágyik társra, akár bevallja, akár nem, és lehet olyan időszak, mikor ezt a hiányt a barátok meg a család sem tudja pótolni.

2017. okt. 22. 15:26
 13/16 anonim ***** válasza:

"Mindenki vágyik társra, akár bevallja, akár nem, és lehet olyan időszak, mikor ezt a hiányt a barátok meg a család sem tudja pótolni"

igazad van, de az önámítók nem akarják ezt beismerni.

2017. okt. 22. 17:38
 14/16 anonim ***** válasza:
75%
nem értem, miért olyan nehéz felfogni a férfiaknak, hogy az, hogy elárasztanak olyan levelekkel, ahol csak megdugni akarnak, meg megkérdezik, hogy borotválom-e, az nem hú de frankó. és ha első levelében az illető kedves, és csak a 3. levélváltásnál derül ki, hogy egy sza...r alak, az se jó. sokan kipróbálják, hány levelet kap egy nő, de senki nem próbálja ki, hánnyal lehte fenntartani egy értelmes beszélgetést hetekig/hónapokig. várom a választ, hogy az időpazarlás, mert ki tudja, lesz-e szex, akkor minek beszéljen velem hónapokig. na, ez az.
2017. okt. 22. 19:49
 15/16 anonim ***** válasza:
hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, éreztem már magányt. és nem csak a párkapcsolat, de pl. barátok terén is lehetsz magányos. mindkettő terén éreztem már. meggyőződésem, hogy MINDEN EGYES EMBER érzett már magányt.
2017. okt. 22. 19:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Természetesen én is éreztem már magányt, többször is. De a legnagyobb magányt a házasságom végén érzetem. Nincs rosszabb a társas magánynál. Most egyedül vagyok, de nem érzem magam magányosnak. óriási különbség.
2017. okt. 22. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!