Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elutasítana egy lány azért,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elutasítana egy lány azért, mert van egy kis bőrgomba a combom belső felén, a hajlatban? 31/F Légyszi olvassátok el az alsó részt is.

Figyelt kérdés
Már 31 vagyok, és nem találok magamnak párt. Soha nem volt kapcsolatom, csak egyszer feküdtem le töj részegen egy dagi nővel. Pedig lettek volna lányok, akik jártak volna velem. Van egy kis piros gombár bőrfertőzésem a combom tövén, ami igazáből annyit látszik, hogy piros ott a bőr. Kicsit olyan, mintha kidörzsölődött volna. Hiába voltam bőrgyógyásznál, hiába próbáltam ki az összes kenőcsöt, hintőport, nem tudok tőle megszabadulni, mert olyan nedves helyen van. Ha ez a piros bigyó rámegy anyakamra, akkor behintőporozom valami mycosid vagy hasonló hintőporral, és azonnal eltűnik. Na, a kérdésem arra vonatkozik, hogy hülye vagyok-e, hogy emniatt elutasítottam a nőket eddig? Úgy értem, hogy nem tartana gusztustalannak egy lány emiatt? Mindig annyira szégyeltem magam emiatt, egy termálfürdőben kaptam el 12 éves koromban, és azóta nem tudok megszabadulni tőle.

2017. okt. 20. 03:41
1 2
 11/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ha valóban gomba, akkor nem létezik, hogy nem múlik el semmire. Ugyan van az úgy, hogy nehezen, de ha rendesen tisztálkodsz, akkor az elmúlik.
2018. márc. 31. 18:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem undorító ez is, meg az is hogy FOLYAMATOSAN nedves.
2018. márc. 31. 20:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sem értem... nem vagyok csontsovány, mégsem nedves a combom töve. Meg azt sem értem, hogy hogyan terjed a nyakadra?? Mert kb úgy, hogy megfogdosod a gombás részt, és KÉZMOSÁS nèlkül fogdosod magad... ez meg inkább igénytelenség.
2018. márc. 31. 20:23
 14/14 Ypszilon1980 ***** válasza:
Valószínűsítem, hogy az nem gomba egyébként, bár nem vagyok orvos. Használj sima szappant és hát sajnos úgy van az, hogy ha ilyen van valakinek, akkor arra jobban oda kell figyelni és naponta sokszor tisztán kell tartani, vagy törölgetni, hogy ne legyen nedves.
2018. márc. 31. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!