Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nok miert tindereznek egyaltalan?

Figyelt kérdés

Az a tapasztalatom, hogy az egesz tarskeresest, de foleg a Tindert csak a ferfiak gondoljak komolyan. Kb 300 matchbol 2, azaz ketto volt olyan, akivel tenyleg talalkoztam, egy, akivel lett is valami. A maradek a kovetkezo kategoriakba sorolhato:

- visszair, de rovid idon belul befullad a beszelgetes

- visszair, beszelgetunk, de talalkozas elott eltunik valami hulye kifogassal

- a legidegesitobb: visszair, beszelgetunk sokat, bejeloljuk egymast fb-on, ott is beszelgetunk, megbeszelunk egy konkret talalkozot, majd a legeslegutolso pillanatban (aznap, vagy akar egy oraval a talalkozo elott) jut eszebe, hogy halaszthatatlanul fontos dolga van. Ilyen nem egy volt, es elkepesztoen fel tud ''''szni. Az elozo kategoria nemkulonben.

A legoszintebben kerdezem: lanyok, ti minek tindereztek, ha nem akartok vele semmit? Valahogy az az erzesem, hogy nektek ez valami passzio, de amikor arra kerulne a sor, hogy a hus-ver elo szemelyt lassatok, akkor valami atkapcsol az agyatokban, es rajottok, hogy akkor ez komoly, es akkor inkabb ne. Valaki magyarazza mar meg ezt! Ez nektek valami potcselekves? Vagy mitol feltek ennyire? Vagy ha nem feltek, csak siman nem gondoljatok komolyan, akkor mi a rakert teszitek fel azt az appot egyaltalan?

Es mielott valaki meg bedobja a nagy megfejtest, hogy "ronda vagy teso, azert", elmondom, hogy az osszes fiuismerosomtol egyontetuen ezt a velemenyt hallom vissza a tinderrol. Kulfoldon es otthon egyarant.

2017. okt. 18. 16:39
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
93%
De akik itt panaszkodtok, hogy szar a Tinder, ti a való életben legalább sikeresek vagytok a nőknél, vagy ott sem?
2017. okt. 19. 10:48
 12/31 A kérdező kommentje:
Aki sikeres a nöknél, az minek tinderezne?
2017. okt. 19. 22:50
 13/31 anonim ***** válasza:
69%

Mert (jó értelemben) lusta és nincs kedve elmenni otthonról bulizni vagy napközben ismerkedni, hanem csak leül otthon a fotelbe, lefekszik az ágyba és úgy csajozik, hogy csak pötyög és személyesen legelőször elég csak az első randin találkozni majd, amikor már rengeteg érdeklődést és valamennyi vonzalmat keltett a nőben maga iránt.

Én is pl ezért csinálom. 1,5 éve van fent a Tinder a telefonomon és azóta kb csak ötször voltam bulizni, előtte meg havi többször jártam. Ugyanígy előtte néha volt, hogy nappal nyilvános helyen szólítottam le ismeretlen lányt (ami azért elég nehéz dolog, nekem is ritkán volt bátorságom), manapság meg már nem csinálom. Mert van Tinder.

2017. okt. 20. 13:36
 14/31 anonim ***** válasza:
7%
mert megteheti
2017. okt. 20. 15:27
 15/31 anonim ***** válasza:
88%
Még a tavalyi évben én is felregisztráltam, de nem maradtam sokáig. 23 éves nő vagyok, csak egy kép volt fent teljes alakkal, a többi az arcomról készült és teljesen átlagos, nem pózoltam, pucsítottam és nem csücsörítettem mint egy p*csa. Rengeteg matchem volt és 10-ből 9 pasi egyből csak annyit kérdezett, hogy felmegyek-e hozzá vagy ennyire sem erőltette meg magát és csak annyival jött, hogy "ons"? Szóval srácok, a Tinder a lányok szemszögéből sem egy leányálom, sőt egy igazi szemétdomb, ha komoly kapcsolatot keresnél.
2018. jan. 12. 22:41
 16/31 anonim ***** válasza:
83%

Én nem fújnék le egy megbeszélt találkozót, inkább az elsõ vonalka az én esetem, most akkor mit kellene tennem, ha befullad a beszélgetésxD? Nem tudunk beszélgetni, nincs közvetlenség, ez van.

Ha lett valami, akkor mi bajod? Netán elvárod, hogy minden nõvel legyen valami, akit be matcheltél???? Egy kép alapján matchelsz, ennyibõl nem lehet eldönteni, hogy lesz-e valami köztetek. Nem úgy gondolkodunk, hogy “-Na most ennek a képét belájkolom, alig várom, hogy találkozzak vele.” ... Inkább a beszélgetésbõl derül ki, hogy jó lenne-e találkozni. A másik félreértés, hogy attól még, hogy veletek nem találkoznak, nem jelenti azt, hogy mással sem. Komolyan 300 nõtõl várod el, hogy csak úgy ugorjanak randizni egy lájk miatt? Én is kevés emberrel találkoztam 400-500-ból, de nem bánom, mert azzal a kevéssel megérte, a többivel meg nem igénylem.

Azt sajnálom végülis, ha valaki áthágott téged a lefújt randival. Az ilyen tényleg csúnya gesztus.

Másképp arra nemigen tudnék haragudni, ha valakivel nem tudunk beszélni, emiatt nem jutunk egyrõl a kettõre.

Részben egyetértek veled abban, hogy ha egy nõ ráveszi magát arra, hogy olyan pasival beszéljen, akit nem vesz komolyan, azt tényleg pótcselekvésbõl teszi. Valami pótlékot nyújt nekik a nagy üresség érzésre. Bár a felháborodásodat nem értem nõk iránt, mert ez pont így férfiaknál is megvan. Végülis õk nem vesznek komolyan Téged(meg a fiú ismerõseidet). Ez nem jelenti azt, hogy mást sem fognak komolyan venni.

Nem értem mire jó az neked, hogy összevissza minden jött-menttel találkoznál, akik elõre bizalmatlanul kezelnek. Szerintem ez nem visz elõre párkapcsolatban. Van az a mondás, hogy a minõség számít, nem a mennyiség. Nálad meg az az érzésem, hogy azt teszed egyenlõvé a sikerrel, hogy minden nõvel találkozz, akit kiszemeltél.

Végülis én nem hinném, hogy a férfiak komolyabban veszik ezt, csak azért, mert mindenkivel találkozgatni akarnak..... Nem hinném, hogy téged komolyan kéne venni, hiszen már van valakid, ennek ellenére a többi nõ foglalkoztat.

2018. jan. 12. 22:56
 17/31 anonim ***** válasza:

Milyen elégedett vagy:D

Nem értem, hogy mire gondoltál “a férfiak komolyan gondolják” címen. Éppen az a baj, hogy sokan kerülik azokat a tinderezõket, akik ezzel a szándékkal ismerkednek. Nem csoda, ha õk nem akarnak találkozni.

2018. jan. 12. 23:04
 18/31 anonim ***** válasza:
Ronda vagy tesó..
2018. jan. 13. 09:21
 19/31 A kérdező kommentje:

"Ha lett valami, akkor mi bajod? Netán elvárod, hogy minden nõvel legyen valami, akit be matcheltél????"

Nem, ilyesmit csak a nők várhatnak el. Én minden 10.-kel is elégedett lennék, azonban ez sem teljesül. Olyan qrva nagy elvárás, hogy ha meglátok egy szép lányt, akire ránézve úgy érzem, megáll az idő, akkor legyen reményem, hogy azzal a lánnyal lehet is valami?

"Nem értem mire jó az neked, hogy összevissza minden jött-menttel találkoznál, akik elõre bizalmatlanul kezelnek."

Hát, mondjuk azért, mert az ilyen jöttmentekből lesznek barátnők, majd menyasszonyok, majd feleségek. Addig mindenki ismeretlen, amíg meg nem ismerjük. Csak esélyt kéne adni. Nem értem, hogy ha valakinek van egy tök jó képe, egy frappáns szövege, akkor miért nem lehet neki bizalmat szavazni. Az a lány, akivel találkoztam is mondta, hogy mennyire örül nekem, de igazából képzeljem, eredetileg a barátnője beszélte rá, hogy jobbra húzzon, mert olyan intelligens, rendes srácnak nézek ki. A kérdésem tehát az, hogy miért annyira nehéz jobbra húzni a lányoknak.

2018. jan. 13. 16:19
 20/31 anonim ***** válasza:

"Es mielott valaki meg bedobja a nagy megfejtest, hogy "ronda vagy teso, azert", elmondom, hogy az osszes fiuismerosomtol egyontetuen ezt a velemenyt hallom vissza a tinderrol. Kulfoldon es otthon egyarant."

Lehet hogy ők is rondák vagy csórók. :)

2018. jan. 25. 12:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!