Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol bújkáltok rendes férfiak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol bújkáltok rendes férfiak?

Figyelt kérdés

22 évesként nekem nagy az elvárásom?

Csak annyit várok el, hogy az illető becsületes, megbízható, őszinte és humoros legyen. Na meg, legyen egy fokkal szebb, mint az ördög és legyen igényes, sportos a megjelenése.

2017. okt. 18. 08:26
1 2 3 4
 11/36 Lazy Lover ***** válasza:
57%
Friendzoneban.....
2017. okt. 18. 09:16
 12/36 anonim ***** válasza:
33%
Nekem sincs nagy elvárásom, csak annyi, hogy elméje negatívoktól tiszta legyen, magas iq sem hátrány.., ja és legyen a lelki szerelmem, de az élet majd megad mindenkinek mindent, amire szüksége van.
2017. okt. 18. 09:54
 13/36 anonim ***** válasza:
A rendes férfiak rendes nőket keresnek.
2017. okt. 18. 10:03
 14/36 anonim ***** válasza:
40%
Azt hiszem nálam adott a dolog. Cserébe egy háztartási alkalmazottat várok (főzés, mosás, takarítás), amibe néha azért be is segítenék. Mondjuk egyelőre meg nincs ház, amiben gyakorolni lehetne ilyen tevékenységeket, de az sem várat sokáig magára. :D
2017. okt. 18. 10:19
 15/36 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban.
2017. okt. 18. 10:44
 16/36 anonim ***** válasza:
76%
Akartam jelentkezni, hogy itt bújkálok (31/F), de aztán elolvastam ezt: "Csak annyit várok el, (...) és legyen igényes, sportos a megjelenése." -Még jó, hogy CSAK ennyit vársz el, NA MEG még egy kicsit... :)))
2017. okt. 18. 11:07
 17/36 anonim ***** válasza:
Ha ez mind igaz lenne rád sorba állnának a srácok nálad és neked csak ki kéne választani azt amelyikre illik a leírásod.
2017. okt. 18. 11:25
 18/36 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, meg van 4 ugyan ilyen baràtom. Annyi, hogy alkalmanként vagyunk igényes megjelenésűek a munka miatt. Nekem elég ork arcom van, de a szebbik fajta orkok közül, viszont a többiek elég jókepűek bumm...privàtàradat..viràgokat az öltözőbe....azé' gumit húzzunk...ja hogy ez amerikakoppintósfanyarorszàg. Majd dumàlunk egy 10-15 év múlva mikor a pàwád pulykàvà alakul.
2017. okt. 18. 11:39
 19/36 anonim ***** válasza:
0%

Jaj itt hirtelen mindenki ilyen pasi. Mese habbal.

Aki magára azt mondja, hogy rendes, meg kedves, az nem az.

Manapság NAGYON NAGYN NAGYON ritka a becsületes, normális ember, férfi is, nő is.

Nekem baráti társaságban sikerült kifognom egy ilyen férfit. Előtte, meg azóta se találkoztam mással, aki egyáltalán hasonlítana hozzá ezekben a dolgokban.

Nem könnyű ilyen embert találni.

2017. okt. 18. 11:42
 20/36 anonim ***** válasza:

"Aki magára azt mondja, hogy rendes, meg kedves, az nem az."

Kérdező ezt mondta magáról, szóval akkor ő se az? Vagy ez csak a férfiakra érvényes?

2017. okt. 18. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.