Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok melyek azok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok melyek azok az apró tulajdonságok amelyeket még egészséges megszabni egy társkeresés során?

Figyelt kérdés
Fiatal vagyok és nem tudom mennyire lenne fontos nekem az hogy hogyan nézki valaki? Például ha valakinek a szeme nem olyan színű amilyet te szeretnél az probléma? Tudom hogy felszínesen hangzik csak nem értem hogy mennyire fontos ez? Nekem ezt senki sem magyarázta el hogy meddig reálisak az elvárásaim?
2017. okt. 17. 18:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

23 éves fiú, aki írtad, hogy majd véletlenül találkozik a társával, mert "a társkeresés hülyeség", azért hadd meséljem el az én tapasztalatomat meg a barátnőimét.

8 éve vagyok együtt a férjemmel, akit a netes társkeresőn találtam meg. Ha nem lett volna ez az online felület, talán soha az életbe össze nem futunk, mert tök messze laktunk egymástól. Így viszont első netes keresésnél rábukkantam, és mivel mindenben passzolunk (amit a kitöltött adatlap alapján ezerszer jobban meg tudtam állapítani, mintha csak az utcán random láttam volna), egyből ráírtam, és két hétre rá összejöttünk. Nem tárgyként tekintünk egymásra, hanem életünk párjaként, szerelemben, megbecsülésben.

A társkeresőt sokszor vádolják, hogy személytelen. Kár, hogy ilyesmi érv miatt elvetik, pedig ott CÉLZOTTAN lehet keresni, ami a boldogság kulcsa lehet.

4 barátnőm is ott találta meg a férjét, és mind boldogan élnek évek óta, mert így olyan társat találtak, akivel annyira hasonlóak, hogy nincsenek komoly különbözőségek, és tudnak együtt tervezni.

Keresési szempontban nekem nem volt külső adottság megadva, hanem végzettség, vallási és politikai nézet, meg hogy ne dohányozzon. Fontos, hogy a párunk hasolóan gondolkodjon a világról, különben sok veszekedésre kell felkészülni. A saját szüleim példája kellően elrettentő volt nekem.

Nem zárom ki, hogy valaki véletlenül fusson össze leendő párjával, de szerintem jóval kisebb rá az esély. Na meg ha úgy ismersz meg valakit, hetek, hónapok kellenek, míg minden személyiségjegye kiderül, és lehet, hogy mikorra felfedezel benne valamit, ami miatt esetlen nehéz lehet vele az együttélés, addigra már annyira benne vagy a kapcsolatban, hogy nehéz lenne kijönni belőle. Én jártam már így.

Ami meg a külsőt illeti, Kérdező: kamasz koromban az ideálom a sötét hajú, sötét szemű, izmos pasik voltak.

Errefel a férjem egy kék szemű, világos hajú, túlsúlyos maci lett. De ez nem érdekelt, mert nem ez a fontos, így is jobban megfogott, mint bárki más.

2017. okt. 17. 21:12
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazából én is úgy gondolom hogy akkor fog rádtalálni a szerelem amikor tök jól elvagy a bőrödben. Ettől függetlenül nagyon szépen köszönöm mindenkinek a véleményét!!!
2017. okt. 18. 10:09
 13/14 anonim ***** válasza:
11# Erről beszéltem. Én nem egy túlsúlyos embert szeretnék magam mellé. Amikor társkeresőztem, mindenhonnan töröltem magam szinte azonnal, látva az aktuális felhasználókat. Nem hogy az igazit nem találom ilyen helyen, de még a közelében se járt senki. Én a társkeresőt senkinek sem ajánlanám, mert ott csak olyan emberek vannak, akiknél bárhol máshol jobbat, megfelelőbbet találhatsz.
2017. okt. 18. 10:33
 14/14 anonim ***** válasza:

#13 Oké, ez a te tapasztalatod / véleményed, az enyém meg az enyém.

Te nem találnál úgy boldogságot szerinted, én meg jól megvagyok, meg akiket ismerek még, hogy ott találtak párt. Innentől nem tudunk egymásnak többet mondani.

Kérdező, jól mondod, fontos az, hogy az ember már alapból szeresse magát. :) Ha magadban is jól elvagy, de azt érzed, valaki mellett még ennél is boldogabb lennél, az a tuti :)

2017. okt. 18. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!