Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ennyire félős 30 éves pasi vagyok akkor nem lesz így csínos barátnőm?
Nagyon félős zárkózott vagyok. Voltak randik azokon nagyon féltem. Szemébe nézni beszélni vele nem mertem.
Mikor voltunk beültünk egy helyre és kérdezte pincér mit szeretnénk megszólalni nem mertem. A nő mondott intézett mindent persze utána több randi nem volt...
Mitől is félsz egészen pontosan ? :D
Azt mondjuk nem értem, hogy miként jutsz el velük a randiig így, mert általában az szokott a nagyobb gond lenni.
Növessz egy kis tököt! Pontosan mitől vagy beszarva? 30 éves felnőtt férfi vagy, mások sem jobbak vagy többek mint te, hanem ugyanolyan emberek, indulj ki ebből.
A lányoknál ugyanez a helyzet. Nekem 3 randin volt az elmúlt napokban abból két lánnyal végig csókokóztuk a második felét, egyikkel együtt is aludtam. Csak beszélj vele lazán, lássa rajtad, hogy kell neked, de nem kell nagyon nyomulni és minden jó lesz.
Így viszont, hogy egy étteremben nincs bátorságod ételt rendelni nem sok jó vár rád. A csinos barátnő pedig már csak a hab a tortán...
De mi a francoktól félsz? :DDD
Alapvetően vannak szociális, kommunikációs problémáid vagy csak randikon? Miért? Mitől?
Kérdező, ajánlom figyelmedbe a "How to fall in love" c. filmet (ha jól emlékszem, Szerelmi leckék a magyar címe). Ez pont az ilyen problémákról szól, és szerintem nagyon jól megközelíti a kérdést. Kissé egyszerű a film (rózsaszín lányregény), de szerintem lehet belőle tanulni, és ki lehet próbálni azt a fejlődési utat :)
Csak javaslat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!