Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak nagyon csinos arca, haja van, de hozzá túlsúlyos, akkor a férfiak keresztülnéznek rajta?
Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 19:23
11/16 anonim válasza:
Igen. Viszont fordítva nem így van, ha jó alakod van, de nem túl szép arcod, akkor ugyanúgy bomlanak utánad, mintha szép arcod is lenne :D
12/16 anonim válasza:
A túlsúly és az elhízás közt van különbség, a kövér csak a köznyelv bármelyikre.
13/16 anonim válasza:
Hogy lehet valakinek csinos az arca??
14/16 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos hogy tettszen az arca a nőnek , tehát helyes legyen.
Így az annyira nem zavar ha van rajta plussz kis felesleg.
Ha sok felesleg akkor már zavar, és nem hinném hogy alakulna bármi is.
Voltam 162cm\75-90 kg nővel kapcsolatban úgy értem az elején 75 volt aztán szépen feltornázta a kapcsolatunk alatt. Mikor összejöttünk semmi gondom nem volt az alakjával!
15/16 anonim válasza:
nekem a teltebb alak vonzó, de nem ez kelti fel a figyelmemet, belsőről semmit nem írtál
24F
16/16 anonim válasza:
Ha nincs hozzá ritka rossz természete, akkor megtalálja a közönségét.Tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!