Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, az baj, ha a kiszemel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, az baj, ha a kiszemelt pasi reggel megy dolgozni, majd este jön?

Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 22:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Embrek 70% szerintem reggel megy, este jön, nem értem ezzel mi a gond?
2017. okt. 15. 22:35
 2/17 anonim ***** válasza:
És mégis, ez kinek baj, ha pl. 12 órás munkabeosztásban van? Alkalmazkodni tudni kell az adott körülményekhez.
2017. okt. 15. 22:35
 3/17 anonim ***** válasza:
54%

A legtöbb ember így dolgozik, nem?

És igen, sokkal jobb, mint ha éjszakázni vagy váltott műszakba járna, mindkettő kicsinálja az embert hosszútávon

2017. okt. 15. 22:36
 4/17 anonim ***** válasza:
Mennyire este, és milyen korán megy?
2017. okt. 15. 22:36
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha a párod is reggel megy és este jön - márpedig szinte biztosan így van -, akkor nem értem, mi a probléma ezzel. Tudom, a kérdés arra irányult, hogy ezáltal csökkenhet az együtt töltött idő mennyisége. Dehát ugye "valamibű mekkő éni".
2017. okt. 15. 22:43
 6/17 A kérdező kommentje:
Reggel négykor indul, este 6-kor jön haza. Hétvégén is gyakran megy munkába. Akkor is hajnali négykor indul, de akkor általában délután háromra haza ér.
2017. okt. 15. 22:43
 7/17 anonim ***** válasza:
Ez így tök normális, már azt hittem ilyen 4-5 r meg és 8-9-kor ér haza, vagy 10-kor.
2017. okt. 15. 22:44
 8/17 A kérdező kommentje:
Volt már rá példa, hogy 8-ig, vagy 9-ig bent kellett maradni. De az ritka. Az a szívás amikor mondjuk szombaton húzódik el a meló, akkor pedig bent kell maradni megint 5-ig vagy 6-ig. Vásárnap azért délben már belehet fejezni, de ha sok a papír munka, akkor az Úr napján is bent kell lenni egy jó darabig.
2017. okt. 15. 22:51
 9/17 anonim ***** válasza:
Ha ez állandó dolog, akkor nem örülnék.
2017. okt. 15. 22:58
 10/17 anonim ***** válasza:
Ha reggel 4-kor rendszeresen elmegy hazulról, akkor biztos nem költöznék össze vele.
2017. okt. 15. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!