Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban egy nő határozza meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban egy nő határozza meg a saját piaci értékét?

Figyelt kérdés

Egy válaszoltól olvastam egyszer itt az elméletet.

Szóval, ha egy nő már az első randin elvárja, hogy drága étterembe vigyék, fizessenek neki mindent a ruháktól az utazásokig, akkor azt a benyomást teszi a férfire, hogy ő egy értékes nő, és a férfiben ez rögzül, hosszútávon is eltartja majd a nőt.

Ha viszont a nő már a randizós időszakban nem ragaszkodik a drága helyekhez, felajánlja, hogy fizeti a részét, akkor a férfiban az marad meg, hogy ez egy alacsony értékű nő, és a továbbiakban is így állnak majd hozzá, soha egy virág vagy étterem, mert nem ilyennek ismerték meg.

Ez az elmélet akkor nyert számomra értelmet, amikor összehasonlítottam a párom volt barátnőjét magammal.

Az a lány már 16-18 évesen is elvárta, hogy étterembe vigyék, ruházzák, kényeztessék, a párom el is tartotta négy évig. Most egy másik srác tartja el, eltelt 8 év, és egyetlen teljes állásban ledolgozott napja nincs még, de megvan mindene, ami csak luxus.

Ezzel szemben én sose vártam el, hogy egy pasi ruházzon, vagy étteremben fizessen, így a páromnak eszébe se jutna. Ha megkérdem, az exet igen, akkor engem miért nem, akkor az a válasz, hogy te nem olyan vagy, te boldogulsz, te szeretsz dolgozni, mert ugye ez rögzült benne.

Am a külsőnek ehhez semmi köze, az ex is egy átlag lány, meg én is

2017. okt. 15. 18:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nalam az ertekem ott kezdodik hogy nem fekszem le senkivel az elso,sem a masodik,sem a harmadik randin, tiszteljen es tisztelettel beszeljen velem,ha megbantott es hibazott,kerjen bocsanatot,tudjon es akarjon kommunikalni,ha problemaink vannak,akarja megoldani,ha engem valasztott,legyen huseges hozzam,ahogyan en is az vagyok.Nem varom el h minden dolgat megossza velem,de amit megoszt,az igaz legyen.Es lass csodat,ertekes nonek tart a parom es o is egy ertekes ember,sot elvisz etterembe ha ugy adodik es fizeti a reszem.De ez szamomra szazadrendu dolog. Mit ernek valakivel, aki az ertekemet ruhakban es osszegekben meri?
2017. okt. 15. 19:05
 12/12 Diavolino44 ***** válasza:
Nekem a kilences valasza az ami szerintem itt relevans. Ha a no ugy tartja magarol, hogy neki csak ilyen pasik kellenek, de megsem jon ossze eggyel sem, akkor az o real erteke alacsonyabb. Ha viszont mindig talal az igenyeihez illo partnert akkor neki tenyleg az az erteke amit gondol magarol.
2017. okt. 15. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!