Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ezek a dolgok nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ezek a dolgok nagyon zavarnának egy srácban titeket?

Figyelt kérdés

21 vagyok. Eléggé visszahúzódó fajta. Szeretek néha magam lenni. Nem vagyok egy bulizós srác, voltam már néhányon, s a többségen feszélyezve éreztem magam, mindössze csak egy bálon és egy rock fesztiválon tudtam jól szórakozni.

Nagyon kedvelem a metál és a rock zenét, de ez az öltözködésemen nem látszik. Valamint még szeretem a komoly zenét is. Sokat olvasok, főleg a világháborúkról. Szerintem ez a családomnak is köszönhető. Apu és anyu is nagy töris, persze az már más kérdés, hogy ők nem értenek hozzá. Emlékszem, még 6 éves voltam, amikor a faterral megnéztem a Halál 50 órája című filmet. Az olyan hatással volt rám, hogy ott hagytam a T-rexet, helyette pedig elmentem a tankhoz. Igen, előtte dínós voltam. A középsulis években marha vicces volt, amikor a töritanárt oktattam a világháborúkból...

Olyan 8-9 éves lehettem , amikor rátaláltam a pankrációra. Abban is valami megfogott. Sajnos, egy haverom se nézte, a környezetemben senki sem ismerte ezt a fajta szórakozást. Lerendezték annyival, hogy "kamubunyóóóófooos...." Ez rosszul esett, mert egyetlen egy ember se látta meg benne a lényeget, csak én. És még hasznomra is vált, sokat segített az angol tudásomnak, csak amerikai műsorokat néztem, ott meg angolul dumáltak Steve Austinék. Szintén fontos kicsit, a foci is számomra. Nem vagyok az az őrült, aki kint a meccsek alatt bunyózik a rohamrendőrökkel, vagy aki lehugyozza a Dózsa mezben a Fradi székházát. Nem vagyok az a mániás se, aki csak azt néz. Ahhoz képest keveset is nézek, csak a BL-t szoktam megtekinteni, ott se mindet, valamint egy-két rangadót (Barca-Real, MU-Liverpool, Milan-Juve, Bayern-Dortmund). Az se baj, ha ezekről lemaradok.

Nem tudom, hogy az másokat vajon mennyire zavarhat az, hogy a filmeket sokkal jobban szeretem felirattal nézni, nagyon szeretem az orosz filmeket például. Gyakran nézek is ilyen filmeket, tervezem, hogy megtanulok oroszul, hogy ne keljen magyar feliratokat keresnem, mert sok jó filmhez nincs még az se, de YT-n fent vannak. Mindemellett szoktam kockulni, de az annyira nem jelentős.

Vajon mennyire tudnék hozzám hasonló társra lelni?

2017. okt. 14. 22:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem ezekkel semmi probléma nincs, biztos találsz hasonló érdeklődésű lányt. Egyik barátnőm párja is odavan a világháborús cuccokért, ha jól tudom ő egyenruhákat meg ilyesmiket is gyűjt. Mindketten töritanárnak tanulnak, esetleg próbálkozz töriszakos lányoknál. Szerintem a többi dolog sem gáz, pl én is szívesebben nézek eredetiben dolgokat, nem szeretem a magyar szinkront.

22N

2017. okt. 14. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!