Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » (Szűz) Srácok! Ti belegondolta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Szűz) Srácok! Ti belegondoltatok már, hogy milyen óriási különbségek vannak pasi és pasi között?

Figyelt kérdés
Most hirtelen végignéztem az átlagos és csinos lány csoporttársaimnak milyen pasijuk vannak és elképedve konstatáltam, hogy én külsőre mennyire le vagyok tőlük maradva. Kivétel nélkül életerős, nagydarab, széles vállú, magas, férfias fiatal huszonévesek én meg testileg megrekedtem egy 12-14 éves szintjén (gyenge csontozatú nyikhaj ficsúr, de legalább arcra jó vagyok). Elképesztő, hogy vannak pasik, akik olyan könnyedséggel tudnak bármikor összejönni vonzó csajokkal, mint ahogy egy átlagember eldönti, hogy elutazik valahova, ezzel szemben meg vannak olyan pasik (pl. én), akiknek abszolút semmi esélyük vonzó barátnőre és a teljes fiatalkorukban szüzek maradnak (amikor majd 30iksz évesen kénytelenek kompromisszumot kötni egy leharcolt igénytelen nővel és családot alapítani). Egészen döbbenetes, hogy milyen hatalma/ereje van a genetikának és a természetnek. Ti mit gondoltok erről?

2017. okt. 14. 12:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#9: Úgy halkan megkérdezném tőled: Milyen edzésmódszer van arra, amivel a CSONTOZATOMAT tudom megnövelni, ami a széles váll, a magasság és a férfias végtagok ALAPJA? Mert ha kigyúrnám magamat, akkor is egy kis gömböc izomjani lennék.
2017. okt. 14. 13:39
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Mindenre meg van a kifogás, látom. A feltételes mód arra utal, hogy meg se próbáltad.

A magasságod tényleg nem tudod növelni, de a vállszélességet igen a gyenge csontozatod ellenére is. Az izomjanis félelmedet nem étem. Nyilván nagyon mesdze vagy tőle, de kezded megközelíteni, akkor visszaveszel az edzésből. Látni fogod, hogy meddig esztétikus még. Ha kell, vegyél igénybe segítséget.

De ismétlem, hogy a mentségek keresése nem egy férfias tulajdonság. Fogadd meg a tanácsot, hogy erősíts, külsőleg és belsőleg is jó hatással lesz rád.

2017. okt. 14. 13:52
 13/17 anonim ***** válasza:
91%

Jaj mar megint ez a csontmitosz. Egyik baratnomnek is nagyon szeles valla van, mert korabban sokaig uszott es megizmosodott. Nem is igazan tetszik neki igy felnott nokent, de hat ez van. Ha egy eleve gyengebb csontu no ferfias tipusu izomzatot tud fejleszteni akkor neked is menne. Jah, hogy ehhez tenni kene. Nem szoltam semmit.

A korosan elhizott emberek is gyakran mondjak h ok csak eros csontuak. Itt a bizonyitek h ez csak kifogas, pont mint a te esetedben. [link]

2017. okt. 14. 13:57
 14/17 anonim ***** válasza:
#3,ezek a lányok egyáltalán nem szépek
2017. okt. 14. 14:38
 15/17 anonim ***** válasza:
igen, minden nap belegondolok sajnos, ahogy az előttem író írta az élet sajnos ilyen, próbáld értékelni, hogy legalább egyetemen vagy és lesz egy viszonylag jó állásod, nekem ennyi sincs
2017. okt. 15. 05:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem lesz ugyanaz egy kigyúrt férfi meg egy normális testfelépítésű srác. De ez tényleg baj? Egyetemista vagyok /oké, éppenhogycsak/, de rengeteg hasonló lány van, és hidd el, hogy nem csak kigyúrt srácokkal vannak együtt. Sőt! Nekem nem is tetszik a kigyúrt pasi kategória, nekem egy nagyon vékony és magas barátom van, és számomra ő az ideális pár. ÉS nagyon sok ember van, nagyonsokféle... általánosítasz, elkeseredettnek tűnsz. De vannak olyan emberek, akiknek a belső számít. mert vannak. és tökre nem fogja érdekelni őket, hogy milyen magas vagy, mennyire vékony. Ha kinyitod a befőttesüveget, én pl már boldog vagyok..:D egyéniség. ne szégyeldd megmutatni ki vagy, ne bújj el a "csúnyafiúvagyok " elképzelésed mögé. Légy kedves, humoros stb.., add magad! ne fürödj az önsajnálatban, az nem visz előre. lehet, hogy vkinek nem jössz be, de 7,6 milliárd ember él a Földön, ebből jósok nő van.... ;) :D
2017. okt. 16. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:

Ha te azt tudnád, hogy a melegek közt micsoda érték, ha páros évenként akad a sok tuskóképű melák barom között egy helyes vékony fiú, akinek legalább szép arca van, mint elsőrendű szempont!

Nem azért írom, hogy belekeverjelek téged ebbe a témakörbe, bocsánat, csak egyszerűen nem fér a fejembe a nőknek férfiakhoz való hozzáállása. Csak a családfenntartási rátermettség, meg mennyi pénzt fog hazahozni... Ne vegye magára, akire nem vonatkozik, de sokan egy mamuthoz vagy egy kőbányához is hozzámennének, ha az nyújt többet. Esztétikai szépség? Fizikai vonzalom? Plátói szerelem? Ugyan...

Ne írd le magad azért, mert ők futnak az egzisztenciaszag után. Különben is, mit akarsz a korodbeliektől? Köztudott, hogy a nők mindig a 10 évvel idősebb (vagy annak látszó) férfiak után koslatnak. Gimnazista lányok között nagyobb sikered lenne, azok felnéznének rád.

2017. okt. 16. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!