Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak szerint, ha a nők kezdeményeznének, akkor szinte rögtön találnának párt. Ez azt jelenti, hogy őket nem szokták visszautasítani, csak a férfiakat?
Figyelt kérdés
És akkor az ezt valló férfiak sem utasítanak el egy kezdeményező nőt sem? Akkor sem, ha nem tetszik nekik az adott nő?2017. okt. 13. 14:46
11/15 anonim válasza:
Nem erről van szó. Hanem hogy a nőknek akkor nem kellene panaszkodniuk azok miatt, akik nem felelnek meg nekik.
12/15 anonim válasza:
engem vissza szoktak a pasik. mármint nem úgy konkrétan,hanem egy ideig elhitetik hogy kellek aztán le se sz.rnak :D
13/15 anonim válasza:
Szerintem ez olyan dolog, amit ronda/nem-vonzó pasik gondolnak vonzó nõkrõl, illetve ugyanígy nem-vonzó csúnyácska nõk a jóképū férfiakról.
14/15 anonim válasza:
Én szoktam nőket visszautasítani. Nem olyan nagy dolog ez.
F
15/15 anonim válasza:
Rengetegszer utasítottam vissza nőt, sokkal még "csak" szexelni sem volt kedvem. És ez nem kizárólag kinézet kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!